8 Λέξεις: Ανατροπή! Μιχαήλ και Ρωξάνη ξανά ζευγάρι - «Αναγνωρίζω το γιο μου»!

8 Λέξεις: Ανατροπή! Μιχαήλ και Ρωξάνη ξανά ζευγάρι - «Αναγνωρίζω το γιο μου»!

Μια μεγάλη ανατροπή έχουμε στις εξελίξεις της σειράς «8 Λέξεις». Μιχαήλ και Ρωξάνη είναι ξανά ζευγάρι. «Αναγνωρίζω το γιο μου».

Ο Μιχαήλ όσο απομακρύνεται από την Ηλιάνα, τόσο πιο κοντά έρχεται με τη Ρωξάνη. Βλέποντας ότι ο γάμος του διαλύεται, ο Μιχαήλ βρίσκει θαλπωρή στο σπίτι της Ρωξάνης, ενώ η σχέση του με τον μικρό Αγγελο αρχίζει να γίνεται όλο και πιο στενή.

8 Λέξεις: Ανατροπή! Μιχαήλ και Ρωξάνη ξανά ζευγάρι - «Αναγνωρίζω το γιο μου»!


Η Ρωξάνη βλέποντας τη συμπεριφορά των τελευταίων ημερών του Μιχαήλ αρχίζει να έλκεται και πάλι από τον παλιό της έρωτα. Την ίδια στιγμή και ο Μιχαήλ δείχνει να έχει αισθήματα για τη Ρωξάνη και όχι μόνο γι' αυτήν. Σε μια στιγμή αδυναμίας της λέει: «Ρωξάνη, δεν θέλω ο Αγγελος να μην έχει πατέρα και τυπικά. Σκοπεύω μέσα στο επόμενο διάστημα να προχωρήσω στην αναγνώριση του παιδιού. Είναι γιος μου και θέλω να έχει το όνομά μου και να μπορεί να με φωνάζει “μπαμπά”». Η Ρωξάνη βουρκώνει, αλλά προσπαθεί να του βάλει φρένο: «Μιχαήλ, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς. Αυτά τα είχαμε πει. Δεν σου ζήτησα ποτέ κάτι παραπάνω και δεν είναι ξέρω αν είναι σωστό για σένα. Εχεις οικογένεια και μια θέση στην πολιτική». Ο Μιχαήλ όμως δίνει στη Ρωξάνη να καταλάβει πως σοβαρολογεί όταν λέει πως θα αναγνωρίσει τον μικρό Αγγελο, ενώ σε δεύτερο επίπεδο όλα δείχνουν πως το μεταξύ τους παλιό ειδύλλιο δεν έχει τελειώσει.

Κι ενώ οι μέρες περνούν και ο Μιχαήλ γίνεται σκληρότερος με την Ηλιάνα και απειλεί με δικαστήρια να της πάρει το παιδί, η κατάσταση με τη Ρωξάνη αντίθετα γίνεται όλο και πιο θερμή. Συνεχίζει να την πολιορκεί, ενώ η Ρωξάνη μέρα με τη μέρα τον ερωτεύεται και ενδίδει στα ερωτικά του καλέσματα όλο και πιο πολύ. Χωρίς καν να το σκεφτεί, βέβαια, η Ρωξάνη απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον Αλέκο, καθώς το μυαλό της βρίσκεται μόνο στον Μιχαήλ, ο οποίος γίνεται όλο και πιο καλός με τον γιο του τον Αγγελο, πράγμα που τη συγκινεί πολύ.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper