Νίκη Βακάλη: Η απάντησή της όταν ρωτήθηκε για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του “Λόγω Τιμής”

Νίκη Βακάλη: Η απάντησή της όταν ρωτήθηκε για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του “Λόγω Τιμής”

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Νίκη Βακάλη στο περιοδικό Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο “Λόγω Τιμής” και στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η σειρά στους πίνακες τηλεθέασης.

Τα γυρίσματα του «Λόγω τιμής» έχουν ολοκληρωθεί από τον Αύγουστο. Ποια γεύση σάς έχουν αφήσει;

«Είναι το πιο έντονο πράγμα που έχω ζήσει μέχρι τώρα! Αυτοί οι 4 μήνες που διήρκεσαν τα γυρίσματα ήταν σαν να γυρίζαμε μια μεγάλη ταινία για καιρό. Το “Λόγω τιμής” ήταν από τον Μάιο ως τον Αύγουστο ο πρωταγωνιστής της ζωής μου».

Πώς είναι να συνεργάζεσαι με κάποιους από τους διασημότερους Έλληνες ηθοποιούς;

«Αν και προσπαθούσα να είμαι χαλαρή, η αλήθεια είναι πως, όταν συμμετέχεις κάπου με τόσο ωραίο κόσμο, ένα άγχος σε πιάνει. Προκαλεί δέος να παίζεις με ανθρώπους που σέβεσαι και που ίσως είχες φανταστεί πόσο υπέροχο θα ήταν να κάνεις κάποτε μια δουλειά μαζί τους. Η πολλή χαρά δημιουργεί άγχος».

Πείτε μας κάτι που ήδη έχει γράψει μέσα σας ως γλυκιά ανάμνηση… 

«Με θυμάμαι στην αρχή να μην έχω καταλάβει ποιοι ακριβώς θα συμμετείχαν. Μας καλεί κάποια στιγμή η Μιρέλλα (Παπαοικονόμου) και ο Λάμπης (Ζαρουτιάδης) σε μια συνολική συνάντηση. Και όπως είμαι στο τραπέζι συνειδητοποιώ ότι αρχίζουν και συγκεντρώνονται: Ναυπλιώτου, Παπασπηλιόπουλος, Πυρπασόπουλος, όλοι μα όλοι! Πριν αρχίσει λοιπόν η πρόβα, τους κοιτάζω έναν έναν και λέω: “Εγώ μάλλον κάτι έχω κάνει τελικά καλά”… Και πεθαίνουμε όλοι στο γέλιο!»

Για την πορεία της τηλεθέασης έχετε άγχος;

«Θα έλεγα πως θα ήταν καλύτερο να περιμένουμε να ολοκληρωθούν τα 12 επεισόδια και μετά να κρίνουμε. Επίσης ας μη βάζουμε σε όλες τις σειρές τον ίδιο παρονομαστή, γιατί το μόνο κοινό που έχουν είναι απλώς πως όλες είναι… σειρές. Τίποτε άλλο. Η καθεμία έχει το δικό της θέμα και τη δική της αξία. Ας πούμε, άλλο πράγμα θέλουν να πουν και να δώσουν οι “Άγριες μέλισσες”, άλλο το “Λόγω τιμής”, άλλο ο “Έρωτας μετά” και ούτω καθεξής. Επίσης ξέρω πως όλοι, σε κάθε περίπτωση, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper