«Τρόμαξα πολύ»: Η σοκαριστική κατάθεση της φοιτήτριας που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στο ΑΠΘ

«Τρόμαξα πολύ»: Η σοκαριστική κατάθεση της φοιτήτριας που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στο ΑΠΘ

Τη δικογραφία για το απίστευτο περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης εναντίον φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», αποκαλύπτοντας την κατάθεση της γυναίκας που βίωσε αυτόν τον τρόμο σε προστατευμένο -υποτίθεται- χώρο.

Με τον 22χρονο φοιτητή Φυσικής που της επιτέθηκε να αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και ενός έτους, η ίδια περιγράφει -σοκαρισμένη ακόμη από το περιστατικό- τα όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα.

«Σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να αντιληφθώ την παρουσία κάποιου ατόμου κοντά μου, ένιωσα κάτι υγρό να τρέχει στην πλάτη μου. Εκείνη τη στιγμή γύρισα και είδα ένα νεαρό άτομο με σκούρα ρούχα να απομακρύνεται από το μέρος μου και όταν απομακρύνθηκε αρκετά συνειδητοποίησα ότι είχε προβεί σε εκσπερμάτιση πάνω μου». Όπως εξηγεί στην κατάθεσή της η κοπέλα πανικόβληθηκε, όμως, δεν έχασε τον αυτοέλεγχο της και ακολούθησε τον φοιτητή, αναζητώντας ταυτόχρονα τους φύλακες της βιβλιοθήκης.

«Τρόμαξα πολύ και αμέσως τον ακολούθησα. Ενημέρωσα τον γραμματέα της βιβλιοθήκης, με τη βοήθεια του οποίου καταφέραμε να τον εγκλωβίσουμε εντός του κτιρίου, αφού είχε δει ότι δεν είχε προλάβει να βγει εκτός αυτού», τονίζει.


«Αφού τελικώς κατάφερε να εξέλθει του κτιρίου, τον εντοπίσαμε εκ νέου εντός του αμφιθεάτρου με τη βοήθεια και του φύλακα, ο οποίος και τον συγκράτησε στο σημείο ωσότου προσήλθαν οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν. Από την ανωτέρω πράξη προσβλήθηκε βάναυσα η γενετήσια αξιοπρέπειά μου, ενώ ένιωσα έντονο φόβο και ταραχή», συνεχίζει η ίδια.

Από την κατάθεσή της νεαρής γυναίκας προκύπτει ότι όταν ο 22χρονος ακινητοποιήθηκε από τους φύλακες ήταν απολύτως ψύχραιμος και έδινε την εντύπωση ότι δεν είχε αντιληφθεί το ανάρμοστο της πράξης του.

Ο ίδιος με απόλυτη προθυμία συνεργάστηκε με τις αρχές και παραδέχθηκε την πράξη του, ενώ ρωτήθηκε αν είχε διαπράξει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν απάντησε αρνητικά.

Την επομένη της σύλληψής του ο φοιτητής παρουσιάστηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ζητώντας προθεσμία για να απολογηθεί. Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου η πολιτική αγωγή ζήτησε αναβολή της δίκης διότι η μάρτυρας, δηλαδή η 22χρονη φοιτήτρια, έλειπε σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό. Τελικά η δίκη του φοιτητή αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στο Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • BIOART

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • MUSEUM
  • Casper
  • Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος