Η Χριστίνα Παππά μιλάει για τον πρώτο της άντρα αλλά και την κατάσταση της προσωπικής της ζωής σήμερα.

Η Χριστίνα Παππά  μιλάει για τον πρώτο της άντρα αλλά και την κατάσταση της προσωπικής της ζωής σήμερα.

Τα τελευταία χρόνια η Χριστίνα Παππά υποστηρίζει περισσότερο την ιδιότητα της επιχειρηματία παρά της ηθοποιού. Αυτό δεν είναι κάτι που συνέβη από επιλογή της, όπως εξήγησε στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή του, αλλά συνέβη.

«Η αλήθεια είναι ότι πριν από κάποια χρόνια είχα προτάσεις για σειρές στην Κύπρο. Εγώ όμως δεν μπορούσα να αφήσω τα μαγαζιά μου και να πάω στην Κύπρο. Τα τελευταία 2 χρόνια όμως δεν έχω προτάσεις. Δεν ξέρω γιατί δε μου κάνουν. Ίσως κάποιοι να νομίζουν ότι το έχω αφήσει. Τα περισσότερα χρήματα τα έβγαλα όταν έπαιζα σε σειρές στην Ιταλία».

Κατά την παρουσία της στο Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζεται στα όσα είπε η Χριστίνα Παππά για τον πρώτο της άντρα και πατέρα του γιου της Δημήτρη.

«Δε γνωρίζω τι κάνει ο πρώτος μου άντρας. Καμία σχέση. Χωρίσαμε, ήμασταν μικρά παιδιά όταν κάναμε τον Δημήτρη. Εκείνος 19 ετών, εγώ 16. Δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για τον Δημήτρη. Μπορεί να τον ψάξω αραιά και που. Είναι ο άνθρωπος που μου έχει δώσει το μεγαλύτερο δώρο στη ζωή μου. Είμαι κι εγώ παιδί χωρισμένων γονιών και δεν θα ήθελα ο Δημήτρης να νιώθει την απουσία που ένιωθα εγώ. Οπότε προσπάθησα να του παρέχω τα πάντα. Σε κάποιο σημείο ίσως και να του έκανα κακό. Του τα έδινα όλα».

Όσον αφορά στα προσωπικά της αυτή την περίοδο, η Χριστίνα Παππά άφησε να εννοηθεί πως είναι μόνη, παρά το ότι έχουν υπάρξει ευκαιρίες για να κάνει σχέσεις, με επιφανείς άντρες του επιχειρείν.

«Δεν έχει να κάνει με τον Δημήτρη. Ίσως έχω γίνει κι εγώ δύσκολη, ίσως οι ευθύνες είναι τόσο μεγάλες. Και μετά, δεν θα ήθελα να παντρευτώ κάποιον για να περνάω καλά ή να έχω χρήματα. Είμαι ωραία γυναίκα, είχα προτάσεις και έχω από ανθρώπους πλούσιους για να παντρευτούμε, αλλά εγώ θέλω να νιώθω αγάπη και γαλήνη με αυτόν που θα είμαι μαζί στο κρεβάτι. Θέλω να είμαι ευτυχισμένη στο προσωπικό κομμάτι. Είμαι καλά με τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper