Τέλος εποχής για τους "άγγελους" της Victoria's Secret:Δεν θα γίνει το ετήσιο σόου

Τέλος εποχής για τους άγγελους της Victorias Secret:Δεν θα γίνει το ετήσιο σόου

Οι πασαρέλες έχουν «τελειώσει» και οι εταιρείες μάρκετινγκ σε όλο τον κόσμο αναζητούν νέο τρόπο τηλεοπτικής μετάδοσης των σόου μόδας. Το σόου της πιο διάσημης φίρμας εσωρούχων Victoria's Secret που στοιχίζει περίπου 12 εκατομμύρια δολάρια δε θα γίνει αυτή την εορταστική περίοδο, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά  στην εικοσαετή παρουσία της εταιρείας στο χώρο των πολυτελών εσωρούχων.  

Η είδηση είχε διαρρεύσει εδώ και μήνες από την Shanina Shaik, ένα διάσημο μοντέλο της Victoria's Secret που δήλωσε στο Daily Telegraph ότι η επίδειξη δεν θα πραγματοποιηθεί. Η ανακοίνωση της μητρικής εταιρείας L Brands Inc. επιβεβαιώνει τη διαρροή. 
 

Ήδη από τον περασμένο Μάϊο, η μειωμένη τηλεθέαση έκανε την εταιρεία να αξιολογήσει τη στρατηγική μάρκετινγκ της επίδειξης, αφού τον Δεκέμβριο του 2018, που προβλήθηκε στο δίκτυο ABC της Walt Disney Co, είχε 3,3 εκατομμύρια Αμερικανούς, σε σύγκριση με 12 εκατομμύρια το 2001, όταν μεταδόθηκε για πρώτη φορά.

Η φίρμα έχει χάσει τους πελάτες της, καθώς περισσότερες γυναίκες μετατοπίζονται σε πιο σύγχρονα εσώρουχα από εταιρείες όπως η American Eagle Outfitter της Aerie και τη γραμμή εσωρούχων, Savage X Fenty της ποπ τραγουδίστριας Rihanna.  Περισσότερα από 53 καταστήματα Victoria's Secret πρόκειται να κλείσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες φέτος.

Όσον αφορά τη Ριάνα βλέπει την απροσδόκητη επιτυχία σαν θείο δώρο, αφού στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης το Σεπτέμβριο, ο οίκος της Savage x Fenty κέρδισε τις εντυπώσεις ενώ στη συνέχεια διατέθηκε για streaming μέσω του Amazon Prime.

Εκτός από την πτώση των πωλήσεων και της τηλεθέασης, η Victoria's Secret αντιμετώπισε σειρά αντιπαραθέσεων, με τον διευθυντή της Leslie Wexler να έχει εξεταστεί για τους στενούς δεσμούς του με τον Jeffery Epstein. Τον Αύγουστο, ο επικεφαλής μάρκετινγκ της Victoria's Secret , Ed Razek παραιτήθηκε. Σε μια πολύ επικριτική συνέντευξη στη Vogue το 2018, ο Razek δήλωσε ότι το εμπορικό σήμα δεν θα έχει τρανσέξουαλ ή μεγάλου μεγέθους μοντέλα. Η δήλωσή του πυροδότησε τρομερές αντιδράσεις και η  Victoria's Secret αμέσως προσέλαβε το πρώτο διεμφυλικό της μοντέλο. 

Η Κάρλι Κλος, μοντέλο και «άγγελος» της Victoria's Secret επί σειρά ετών δήλωσε στη Βρετανική Βογκ πως ο λόγος που αποφάσισε να σταματήσει να παίρνει μέρος στις επιδείξεις ήταν ότι σταμάτησε να πιστεύει ότι η εικόνα που πραγματικά αντανακλούσε η επίδειξη δεν την εκπροσωπούσε, ούτε αυτή, αλλά ούτε και το μήνυμα που ήθελε να στείλει σε νεαρές γυναίκες σε όλο τον κόσμο για το τι σημαίνει να είσαι όμορφη. 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper