Δικαίωση της οικογένειας Παντελίδη στο δικαστήριο για το τραγούδι «Απομακρυνθήκαμε»

Δικαίωση της οικογένειας Παντελίδη στο δικαστήριο για το τραγούδι «Απομακρυνθήκαμε»

Πριν λίγες μέρες, με δικαστική απόφαση, δικαιώθηκε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη στο δικαστήριο, σχετικά με την πατρότητα του τραγουδιού «Απομακρυνθήκαμε». Σύμφωνα με την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδοποιού το τραγούδι έκλεψε κάνοντας ελάχιστες αλλαγές, ο τραγουδιστής Σπύρος Μαγδάλης με τον ψευδώνυμο Σπύρος Μακρής.

Διάβασε την απόφαση του δικαστηρίου αλλά και λεπτομέρειες του υπόθεσης

Με την 6139/ 2019 απόφαση Ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών δικαιώθηκε η οικογένεια Παντελή Παντελίδη για τον υφαρπαγή του τραγουδιού του Παντελή Παντελίδη ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΜΕ από τον τραγουδιστή με το όνομα Σπύρος Μαγδάλης και ψευδώνυμο Σπύρο Μακρής, ο οποίος με σκοπό να σφετεριστεί το τραγούδι, έκανε δημόσιες αναρτήσεις στο διαδίκτυο, όπου το ερμήνευε και το παρουσίαζε σαν δικό του τραγούδι από τον Ιανουάριο 2019.

Η οικογένεια Παντελή Παντελίδη, με την πληρεξούσια δικηγόρο τους ΕΛΛΗ Γ. ΡΟΥΣΣΟΥ, στράφηκαν κατά του τραγουδιστή Σπύρου Μακρή, με την από 31-1-2019 αίτησή τους ασφαλιστικών μέτρων, για την προστασία της πατρότητας του μουσικού έργου του Παντελή Παντελίδη, ώστε να απαγορευθεί η κάθε χρήση/εκμετάλλευση αυτού του τραγουδιού από το Σπύρο Μακρή. Ο Σπύρος Μακρής, μετά την επίδοση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων σε αυτόν από την οικογένεια Παντελίδη, κατέθεσε την από 14-2-2019 αίτηση ασφαλιστικών όπου ισχυριζόταν ότι το τραγούδι δήθεν είναι δικό του ζητούσε να μην το χρησιμοποιεί η οικογένεια Παντελή Παντελίδη (!).

 

Οι δύο αιτήσεις συνεκδικάστηκαν την 17η Απριλίου 2019 και το δικαστήριο με την 6139/ 2019 δικαστική απόφαση, απαγόρευσε στο Σπύρο Μακρή να χρησιμοποιεί/εκμεταλλεύεται καθ οιονδήποτε τρόπο το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΜΕ και απέρριψε τη δική του αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Παράλληλα ο ίδιος τραγουδιστής Σπύρος Μακρής, μετά την αίτηση που κατέθεσε η οικογένεια εναντίον του, ανήρτησε στο FACEBOOK στην σελίδα του υβριστικό και συκοφαντικό δημοσίευμα κατά της οικογένειας Παντελή Παντελίδη, για το οποίο η οικογένεια έχει προσφύγει στην ποινική δικαιοσύνη για την απόδοση των ποινικών ευθυνών του.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper