Τζίνα Αλιμόνου : " Εκτός των δικαστηρίων είναι πολιτισμένη η σχέση μου με τον πρώην σύζυγό μου τον τελευταίο καιρό " !

Τζίνα Αλιμόνου :  Εκτός των δικαστηρίων είναι πολιτισμένη η σχέση μου με τον πρώην σύζυγό μου τον τελευταίο καιρό  !

Συνέντευξη στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο OPEN παραχώρησε η Τζίνα Αλιμόνου, μιλώντας για το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη, για τα παιδιά της και για το τι επιθυμεί να της φέρει το 2020.

Η Τζίνα Αλιμόνου μίλησε για το πώς είναι να μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά, ενώ σχολίασε το γεγονός ότι πολλοί νομίζουν πως ζει μια "μεγάλη ζωή", κάτι που δεν ισχύει, δηλώνοντας:

"Το να μεγαλώνεις μόνη τα παιδιά είναι μια nonstop διαδικασία. Πολύ πιστεύουν ότι έχω μάγειρες, στρατό, νταντάδες! Μια κοπέλα μόνο έχω. Πραγματικά όταν ήμασταν παντρεμένοι, το σπίτι μου ήταν πιο μεγάλο γιατί ήταν απαίτηση του συζύγου μου. Του άρεσαν τα μεγάλα σπίτια, εγώ δεν είχα μάθει έτσι. Ήμουν σε ένα αστικό σπίτι, έτσι έζησα στο Παγκράτι, οπότε εκεί υπήρχε παραπάνω προσωπικό απαραιτήτως και μεγαλύτερος κήπος. Πραγματικά ήταν κάτι που με κούρασε πάρα πολύ, γιατί θεωρώ τελικά ότι τα μεγάλα σπίτια τα υπηρετείς εσύ".

Αναφέρθηκε, επίσης, στις δυσκολίες που πέρασε με τα δικαστήρια και την πολύκροτη υπόθεση του διαζυγίου:

"Μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να χάσω τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή, μάλιστα γιατί ήταν πολύ ακραίες οι κατηγορίες και το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό μου ήταν αυτό. Έχω περάσει δύσκολα, σοβαρά".

Όσο για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και το τι θέλει να της φέρει ο νέος χρόνος, είπε:

"Δεν μου έχει περάσει καν από το μυαλό ένας δεύτερος γάμος. Είμαι άνθρωπος του συναισθήματος και του τώρα. Είναι πραγματικά ανάγκη για μένα πρώτα να ξεκαθαρίσω όλες τις καταστάσεις. Θέλω το 2020 να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, να είμαι καλά με τα παιδιά, να μπουν οι νέες βάσεις. Όλες αυτές οι αποφάσεις συντονίζουν τη ζωή και τη δική μου και των παιδιών".

"Ονειρεύεσαι να έχεις μια καλή και τίμια σχέση με τον πρώην σύζυγο σου;" ρωτήθηκε η Τζίνα Αλιμόνου και απάντησε: "Εννοείται, φυσικά. Είναι κάτι που το εύχομαι. Εκτός των δικαστηρίων είναι πολιτισμένη τον τελευταίο καιρό. Ότι συμβαίνει θεωρώ ότι είναι δικιά μας ευθύνη λόγω των επιλογών μας. Οι άνθρωποι βέβαια αλλάζουν γιατί άλλη επιλογή κάνεις 15 χρόνια πριν και αλλιώς εξελίσσεσαι".


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper