Καλαμάτα: Επιχείρησε να την κάψει ζωντανή γιατί τη ζήλευε παθολογικά

Καλαμάτα: Επιχείρησε να την κάψει ζωντανή γιατί τη ζήλευε παθολογικά

Το βράδυ της Τετάρτης  σε διαμέρισμα στην Καλαμάτα, 45χρονος περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά με αναπτήρα στην 39χρονη σύζυγό του, την ώρα που έλειπαν τα παιδιά τους (18 και 14 ετών) από το σπίτι. Οι δύο σύζυγοι αλβανικής καταγωγής μεταφέρθηκαν με εγκαύματα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ η γυναίκα διακομίστηκε χθες στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου και μάχεται για τη ζωή της. Τα εγκαύματα που της προκάλεσε ο σύζυγός της στο πρόσωπο και το πάνω μέρος του κορμιού της είναι εκτεταμένα και κρίνονται σοβαρά. Ο ίδιος έχει καεί ελαφρύτερα στα χέρια, τα πόδια και λίγο στην κοιλιά και νοσηλεύεται φρουρούμενος εκτός κινδύνου.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, ο δράστης -ο οποίος συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αναμένεται να οδηγηθεί ίσως και σήμερα στην εισαγγελέα- ζήλευε παθολογικά τη γυναίκα του και της έκανε συχνά καβγάδες.


Οι σοκαριστικές στιγμές στην Καλαμάτα


Λίγο μετά τις 10.30 η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας δέχθηκε τηλεφώνημα για πυρκαγιά σε διαμέρισμα 4ου ορόφου στην αρχή της Ακρίτα. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής και οκτώ άτομα, όπου διαπίστωσαν ότι ήταν σε εξέλιξη πυρκαγιά σε διαμέρισμα, όχι του 4ου, αλλά του 5ου ορόφου.
Οι πυροσβέστες βρήκαν κάτω στο δρόμο μια γυναίκα με εμφανή εγκαύματα, πολύ σοκαρισμένη, που συνεχώς έψαχνε το σκυλάκι της. Αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο, το οποίο την παρέλαβε και τη διακόμισε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.


Στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι εγκαύματα στα χέρια είχε και ο σύζυγός της και ειδοποίησαν δεύτερο ασθενοφόρο, για να τον παραλάβει.

Οι πυροσβέστες, όταν έσβησαν τη φωτιά στο μικρό δυάρι, διαπίστωσαν ότι είχε επικεντρωθεί στο κεντρικό δωμάτιο, το οποίο χρησιμοποιούσε η οικογένεια ως υπνοδωμάτιο, ενώ είχε εξαπλωθεί πάρα πολύ γρήγορα.
Στο νοσοκομείο, οι γιατροί και οι νοσηλευτές που παρέλαβαν για να φροντίσουν την 39χρονη διαπίστωσαν ότι τα ρούχα της μύριζαν βενζίνη και, τελικά, τους αποκάλυψε ότι ο άντρας της, έπειτα από καβγά για προσωπικές διαφορές, την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά.

 

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Πηγές: TharrosNews, EleftheriaOnline


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper