Αγγελική Ηλιάδη: “Αν ερχόταν στην Ελλάδα ο Σάββας θα ήμασταν ακόμα μαζί” !

Αγγελική Ηλιάδη: “Αν ερχόταν στην Ελλάδα ο Σάββας θα ήμασταν ακόμα μαζί” !

Η Αγγελική ομολόγησε στην Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή " Μαζί το Σαββατοκύριακο " ότι το πιο δύσκολο στον χωρισμό της με τον Σάββα ήταν η απογοήτευση του μεγάλου της γιου.

“Ένιωσα ότι έχασε την εμπιστοσύνη του σε μένα και μου το έδειξε. Υποτίθεται ότι του σαν να του υποσχέθηκα αυτό που ήθελε περισσότερο από όλα και του το πήρα πίσω”.

“Θα τις ξεσκονίσω τις νύφες όταν μου τις φέρουν οι γιοι μου” είπε για το μέλλον και ο λόγος;

“‘Έχω αδικηθεί από ανθρώπους που δεν με γνώριζαν” είπε με αφορμή ότι δεν ήταν “καλοδεχούμενη” από τις οικογένειες των συντρόφων της.

“Εγώ μπορεί να μην ερωτευτώ ξανά. Με τον Σάββα έζησα τον απόλυτο έρωτα. Θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου και κάναμε αυτό το πλάσμα, τον Βασίλη και σβήνει τα πάντα. Μου χάρισε τα ωραιότερα συναισθήματα και μου χάρισε και το δεύτερο παιδί μου”.

“Και τη λύπη και τη στεναχώρια τα ζω στον απόλυτο βαθμό. Όταν τελειώνει το μεγαλύτερο κεφάλαιο στη ζωή σου θα νιώσεις πόνο και εγκατάλειψη. Αυτό με πλήγωσε περισσότερο, ότι κατέρρευσε αυτό το όμορφο που είχα φτιάξει και δεν κατάφερα να το διατηρήσω. Με τις αποστάσεις, με τις δουλειές μου, η δουλειά του ήταν από τη μια χώρα στην άλλη πάλεψα πάρα πολύ να διατηρήσω την οικογένειά μας. Δυστυχώς δεν τα κατάφερα”.

Ο λόγος που χώρισε όπως είπε δεν ήταν η απιστία αλλά η απόσταση.

“Πολλές φορές μου έλεγε ‘γιατί μου χτυπάς τη δουλειά μου αφού ήξερες εξαρχής;’ και είχε απόλυτο δίκιο. Στην πορεία όμως όταν το βιώνεις έχει μεγάλη διαφορά. Χρειαζόμουν τον άνθρωπό μου δίπλα μου, στα προβλήματα των παιδιών, όπως κι εγώ δεν ήμουν εκεί όσο έπρεπε, και ήταν ένα φάουλ δικό μου μεγάλο. Όφειλα να είμαι κοντά του και δεν ήμουν”.

“Αν ερχόταν στην Ελλάδα ο Σάββας θα ήμασταν ακόμα μαζί” δήλωσε ενώ προέτρεψε τις γυναίκες στο πλατό να ψάχνουν τα κινητά των συντρόφων τους.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper