Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 09 Ιανουαρίου ;

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 09 Ιανουαρίου ;

Κριός
Σήμερα μπορεί να προκύψουν νέες ιδέες για τη σταδιοδρομία και την πορεία της ζωής σου ή να εμφανιστεί μια συνειδητοποίηση ή μια σημαντική διευκρίνηση. Η Σελήνη κάνει μια σύντομη μάχη με το Δία παρακινώντας σε να βελτιώσεις ή να εκτελέσεις ένα έργο. Μην απογοητεύεις τον ερωτικό σύντροφό σου και μην τον φέρνεις σε δύσκολη θέση με την γκρίνια και τις προσωπικές σου ανασφάλειες. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου καλά αν αξίζει τον κόπο να προχωρήσεις σε μια επανασύνδεση που το παρελθόν δεν σου έχει αφήσει και τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

 

Ταύρος
Όσο προχωρά η μέρα η ενέργεια και το ενδιαφέρον σου αυξάνονται κυρίως για θέματα που αφορούν σε σπουδές, ταξίδια και επικοινωνίες. Οι λεπτομέρειες μπορεί να συμπληρώσουν τις πληροφορίες και τα ερεθίσματα γι’ αυτό μην τις προσπερνάς. Μη σταματάς την προσπάθεια που καταβάλλεις στα εργασιακά όσο κι αν οι εξελίξεις σου επιβεβαιώνουν πως βρίσκεσαι σε καλό δρόμο. Λάβε σοβαρά υπόψη σου τις επιθυμίες και τις απόψεις του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι αδέσμευτη, μια νέα γνωριμία απορροφά όλη σου την ενέργεια.

 

Δίδυμοι
Ο Ήλιος και ο Ερμής κατευθύνονται προς μια ευθυγράμμιση στον τομέα της οικειότητάς σου κι αυτό μπορεί να είναι πραγματικά μια ώθηση προς την αναζήτηση απαντήσεων και λύσεων. Είναι επίσης μια προτροπή για την ανάγκη μιας βαθύτερης συμμετοχής σου σε ένα έργο, μια επιχείρηση ή μια σχέση. Κάποιες εξελίξεις και συγκυρίες σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής με την πορεία των εργασιακών σου. Καιρός να εμπιστευτείς τον ερωτικό σύντροφό σου, να χαλαρώσεις και να αφεθείς στο συναίσθημα και στα χέρια του. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε μια ευκαιρία ακόμα σε μια παρελθοντική σχέση σου που επανέρχεται

 

Καρκίνος
Σήμερα η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου, αλλά και δίνοντας ώθηση στα σχέδιά σου. Κάποια συναισθηματική απόσπαση μπορεί να είναι αρκετά χρήσιμη, αλλά και δύσκολη με τη Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται αύριο επίσης στο δικό σου ζώδιο. Κάνε μια προσπάθεια και βρες τη χρυσή τομή ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες και του ερωτικού σου συντρόφου. Το θέμα είναι να είστε και οι δυο ευχαριστημένοι. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη σου να γίνεσαι αποδεκτή σε όλους ίσως έχει αρχίσει να σε κουράζει.

Λέων
Βρίσκεσαι σε μια σημαντική περίοδο που πρέπει να θέσεις τις βάσεις για την επιτυχία και την αυτοανάπτυξή σου. Η σημερινή μέρα ευνοεί την επικοινωνία και τη συνειδητοποίηση σχετικά με ένα θέμα υγείας ή τη λύση ενός επαγγελματικού προβλήματος. Μια διχοτόμηση ή μια δύσκολη επιλογή μπορεί να σε οδηγήσει σε προβληματισμό. Πρόσεξε τα θέματα συζήτησης απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου. Καλύτερα να επιλέξεις ουδέτερα και ανώδυνα θέματα. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και άσε την να σε οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση και επιλογή.

 

Παρθένος
Καθώς ο κυβερνήτης σου βρίσκεται σε ευθυγράμμιση με τον Ήλιο, μπορεί να υπάρξουν νέες λεπτομέρειες σχετικά με τα δημιουργικά έργα, μια σχέση ή τα οικονομικά που σε βοηθούν να λύσεις προβλήματα και να πάρεις αποφάσεις. Οι επικοινωνίες σου είναι εποικοδομητικές αλλά και ευχάριστες και εσύ νιώθεις πολύ υπερήφανη για τον εαυτό σου. Αν δυσκολεύεσαι να πάρεις μια απόφαση για το μέλλον της σχέσης με τον αγαπημένο σου, καλά θα κάνεις να ζητήσεις τη συμβουλή ενός καλού και αμερόληπτου φίλου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ την κοινωνικότητα σου έρχονται συναρπαστικές γνωριμίες και εμπειρίες.

Ζυγός
Σήμερα μπορεί να βρεις ευκαιρίες για να τοποθετήσεις τα αρνητικά στοιχεία του παρελθόντος πίσω σου ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά σε μια σχέση ή και ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Οι ευθύνες σου στα εργασιακά είναι πολλές και η ενέργειά σου έχει τα πάνω και τα κάτω της. Επιζητάς σαφήνεια στην προσωπική και συναισθηματική σου ζωή κι αυτό μπορεί να σε κάνει λίγο καταπιεστική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι ευαισθησίες σου που έρχονται στην επιφάνεια σε κάνουν να αναπολείς το παρελθόν.

 

Σκορπιός
Οι σημερινές όψεις είναι χρήσιμες για την ταξινόμηση των πραγμάτων και την επίλυση των προβλημάτων. Δεν είναι εύκολο βέβαια να συγκεντρωθείς με τα επίπεδα ενέργειάς σου να μην ταιριάζουν με την ψυχική δραστηριότητα, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη που πρόκειται να συμβεί ενισχύει τα συναισθήματά σου. Δείξε συνέπεια και σοβαρότητα στα όσα έχεις αναλάβει στα εργασιακά και μην επιτρέπεις στην υπεραισιοδοξία σου να σε παρασύρει σε επιπόλαιες και ανώριμες συμπεριφορές. Βρες τρόπους να ανανεώσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να νιώσεις ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και εμπειρίες σε κάνουν να νιώθεις ακαταμάχητη.

 

Τοξότης
Με τον Ήλιο και τον Ερμή να συναντιούνται στον τομέα των πόρων σου υπάρχει έντονη εστίαση ενδιαφέροντος και συνομιλίας για επιχειρηματικά θέματα, οικονομικά, προσωπικά αντικείμενα, θέματα αξίας και σεβασμού. Μπορείς να βασίζεσαι στη βοήθεια συνεργατών στις δύσκολες αποφάσεις των εργασιακών ή και τις αυξημένες υποχρεώσεις σου. Μην αμφισβητείς την ειλικρίνεια του ερωτικού σου συντρόφου και μη δημιουργείς σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Εσύ που είσαι μόνη, με την αυξημένη γοητεία σου μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

 

Αιγόκερως
Ο Ήλιος και ο Ερμής κατευθύνονται προς την ευθυγράμμιση στο δικό σου ζώδιο για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική με την επικοινωνίας σου. Απ’ την άλλη, η αυριανή Ηλιακή έκλειψη πιέζει τα συναισθηματικά κουμπιά σου. Ο συνδυασμός είναι έντονος και μπορεί να σου προκαλέσει μια σύγχυση. Απόλαυσε συντροφικές και τρυφερές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου απόψε και άσε στην άκρη ό,τι σε βαραίνει. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει φαίνεται επιτέλους να παίρνει πρωτοβουλία και να σε πλησιάζει.

 

Υδροχόος
Ο Ήλιος και ο Ερμής είναι έτοιμοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής. Μια συζήτηση μπορεί να φέρει νέες πληροφορίες ή να βρεις ένα αντικείμενο που έχεις χάσει. Δώσε τον καλύτερο σου εαυτό στα εργασιακά μιας και οι κινήσεις, ικανότητες και η ευστροφία σου κρίνονται θετικά. Κάνε πράγματα που θα ευχαριστήσουν απόψε τον ερωτικό σύντροφό σου και δείξε του τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ τον εργασιακό σου χώρο φαίνεται να προκύπτει ένα ενδιαφέρον ειδύλλιο.

 

Ιχθείς
Επιδιώκεις σήμερα σαφήνεια σε ένα σχέδιο, μια φιλία ή θα μπορούσες να παίξεις με νέες ιδέες σε μακροπρόθεσμα προγράμματα και σχέδια. Είναι μια φανταστική περίοδος για την καλλιέργεια και ενίσχυση επαφών, τη δικτύωση, την ανταλλαγή ιδεών, χρόνου και ενέργειας. Ρομαντισμό και πάθος φέρνει η μέρα και κυρίως τις βραδινές ώρες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και οι κατακτήσεις σου αυξάνονται. Μην σπαταλάς χρήματα που είναι βέβαιο πως θα μετανιώσεις.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • BIOART

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • MUSEUM
  • Casper
  • Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος