Η ώρα της κρίσης για Χάρι και Μέγκαν ενώπιον της Βασίλισσας . Φόβος μεγάλος για την αντίδραση του Καρόλου !

Η ώρα της κρίσης για Χάρι και Μέγκαν ενώπιον της Βασίλισσας . Φόβος μεγάλος για την αντίδραση του Καρόλου !

Το Σάντρινγχαμ θεωρείται ιδανικό για την συγκεκριμένη σύσκεψη καθώς είναι φυσικά πιο χαλαρό από το Μπάκινγχαμ και είναι ένας χώρος που αγαπούν όλοι όσοι θα πάρουν μέρος σε αυτή την συνάντηση.

Ήδη έχει ζητηθεί από το προσωπικό να ετοιμάσει την Μεγάλη Βιβλιοθήκη, ακριβώς δίπλα στην αίθουσα Μπιλιάρδου που παρέχει σε όλους ιδιωτικότητα. Τα παράθυρα βλέπουν στους κήπους και αυτό το σκηνικό ίσως να βοηθήσει την Βασίλισσα να έχει πιο καθαρό και ήρεμο μυαλό όταν θα καθίσει να συζητήσει με τους δυο εγγονούς της, τον γιο της και τους συμβούλους τους.


Η Βασίλισσα είναι αποφασισμένη να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος. Δεν θα φερθεί δηλαδή το ίδιο σκληρά στα παιδιά της πριγκίπισσας Νταϊάνας όπως φέρθηκε στην ίδια.Αντίθετα με την Νταϊάνα ο Χάρι γεννήθηκε με τον τίτλο που φέρει αλλά η Μέγκαν πήρε τον τίτλο της Δούκισσας με το που παντρεύτηκε τον Χάρι.


Εκτός από τους προσωπικούς βοηθούς των μελών της βασιλικής οικογένειας, στην συνάντηση θα είναι παρόντες άλλοι δυο σημαντικοί άνθρωποι στην καθημερινότητα της Βασίλισσας. Ο προσωπικός της γραμματέας Sir Edward Young και η Πρώτη Κυρία επί των Τιμών της Lady Susan Hussey. Εκτός από καλή φίλη της Βασίλισσας και του Καρόλου είναι και νονά του Γουίλιαμ. 

Γύρω από το καλογυαλισμένο τραπέζι με τις 8 καρέκλες θα είναι επίσης ο προσωπικός γραμματέας του Πρίγκιπα Καρόλου, Clive Alderton και ο πιο στενός βοηθός του Γουίλιαμ, Simon Case. Τέλος, παρούσα θα είναι και η γραμματέας του Χάρι, Fiona Mcilwham.

Κάποιοι λένε ότι η Δούκισσα του Σάσεξ είναι πιθανόν να συμμετάσχει στην συνάντηση είτε τηλεφωνικά είτε μέσω βιντεοκλήσης από τον Καναδά. Κάποιοι άλλοι λένε ότι δεν θα συμμετάσχει καθόλου αλλά θα βγαίνει ο Χάρι και θα την ενημερώνει.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • BIOART

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • MUSEUM
  • Casper
  • Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος