Ραγδαίες εξελίξεις με τη «φόνισσα» του Κορωπίου! Τι κατέθεσε ο σύζυγος της αδελφής του θύματος;

Ραγδαίες εξελίξεις με τη «φόνισσα» του Κορωπίου! Τι κατέθεσε ο σύζυγος της αδελφής του θύματος;

Σε εξέλιξη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας η δίκη της 29χρονης που εισέβαλε στο σπίτι της 39χρονης στο Κορωπί, τον Αύγουστο του 2016 και την τραυμάτισε θανάσιμα μπροστά στα παιδιά της.


Την σπαρακτική παράκληση των ανήλικων παιδιών της 35χρονης, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από τις μαχαιριές που δέχθηκε από την αποκαλούμενη «φόνισσα» του Κορωπίου, μετέφερε σήμερα στην δίκη για την συγκεκριμένη υπόθεση ανθρωποκτονίας, ο σύζυγος της αδελφής του θύματος.

«Τα παιδιά μας είπαν ελάτε γρήγορα, η γκόμενα του μπαμπά χτύπησε τη μαμά μας», κατέθεσε ο εν λόγω μάρτυρας στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας. Τα δυο ανήλικα παιδιά της άτυχης γυναίκας ήταν παρόντα στο σκηνικό της άγριας δολοφονίας της μητέρας τους, η οποία έγινε μέσα στο σπίτι τους στο Κορωπί, τον Αύγουστο του 2016. Η 29χρονη σήμερα κατηγορουμένη, κατά τη δικογραφία, εισέβαλε στο σπίτι του θύματος, και έχοντας, σύμφωνα με το μάρτυρα, προμηθευτεί «ένα μαχαίρι ξεσκολίσματος» κατακρεούργησε το θύμα.

Η νεαρή γυναίκα, που πρωτόδικα έχει καταδικασθεί σε ισόβια κάθειρξη για το έγκλημά της διατηρούσε δεσμό, εκτός γάμου με τον σύζυγο του 35χρονης, από τον οποίο έχει αποκτήσει δυο παιδιά. Μάλιστα, κατά τη σημερινή κατάθεσή του στο δικαστήριο ο μάρτυρας ανέφερε ότι είχε ζητήσει πολλές φορές του από τον σύζυγο της θανούσης, να ξεκαθαρίσει την σχέση του με τις δυο γυναίκες, αλλά εκείνος δεν το έκανε επικαλούμενος διάφορες δικαιολογίες. Παρέμενε έτσι παντρεμένος με τη γυναίκα του, το θύμα δηλαδή, αλλά και σε δεσμό με την κατηγορουμένη, έχοντας αποκτήσει συνολικά τέσσερα παιδιά από τις σχέσεις του αυτές (δυο από το γάμο του και δυο από την σχέση του με την κατηγορουμένη).

Σε ό,τι αφορά στο σκηνικό του άγριου φονικού ο μάρτυρας κατέθεσε σήμερα στη δίκη πως ένα από τα παιδιά της 35χρονης είχε αμυχή στο πόδι του, προφανώς όπως είπε, από την προσπάθεια του να αποσπάσει το μαχαίρι από τα χέρια της κατηγορουμένης. Σύμφωνα με τον ίδιο, το θύμα είχε αρχίσει να δέχεται από το 2014 ανώνυμα τηλεφωνήματα, ενώ η άτυχη γυναίκα του είχε πει πως η κατηγορουμένη περνούσε συνεχώς με το αυτοκίνητό της μπροστά από το σπίτι της.
 
Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο μάρτυρας αναφέρθηκε σε δυο επιθέσεις με ξυλοδαρμό που είχε δεχθεί η 35χρονη από την κατηγορουμένη ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο το θύμα να προκαλούσε την 29χρονη.

Στο δικαστήριο κατέθεσε σήμερα και μια φίλη του θύματος η οποία τόνισε πως η 35χρονη «δεν ζούσε φυσιολογικά και ήταν συνεχώς φοβισμένη» γιατί την παρακολουθούσε η κατηγορουμένη.

Σύμφωνα με την ίδια, η άτυχη γυναίκα φοβόταν για τη ζωή της και για τη ζωή των παιδιών της και ήταν έτοιμη να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της κατηγορουμένης, ώστε εκείνη να μην πλησιάζει την οικογένειά της.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της η μάρτυρας μετέφερε στο δικαστήριο όσα της είπαν τα παιδιά του θύματος, τα οποία ήταν μπροστά στο φονικό. «Τα παιδιά μου είπαν ότι πήραν από τα χέρια της κατηγορουμένης το μαχαίρι και το πετάξανε» είπε η φίλη του, η οποία επισήμανε πως η 35χρονη το μόνο που ήθελε ήταν «να μην την σχολιάζει ο κόσμος» και ο σύζυγός της να μην απομακρυνθεί από τα παιδιά τους.

Η επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου ορίσθηκε για τις 13 Φεβρουαρίου.

Πηγή: protothema.gr


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper