Καλλιθέα: Αναβιώνει το φρικτό έγκλημα του “δολοφόνου με τη ζώνη” !

Καλλιθέα: Αναβιώνει το φρικτό έγκλημα του “δολοφόνου με τη ζώνη” !

Αναβιώνει στο μικτό ορκωτό δικαστήριο της Αθήνας το φρικτό έγκλημα της Καλλιθέας με κατηγορούμενο τον φερόμενο “δολοφόνο με την ζώνη”, ο οποίος τον Μάιο του 2019, είχε στραγγαλίσει με τον πιο άγριο τρόπο την εν διαστάσει σύζυγο του, την σορό της οποίας είχε κρύψει κάτω από το κρεβάτι της.

Στο δικαστήριο το οποίο έχει οριστεί για την Τετάρτη 1η Απριλίου αναμένεται να ακουστούν όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας της 29χρονης Γεωργιανής, μητέρας δυο ανήλικων παιδιών, αλλά και το ιστορικό του επεισοδιακού γάμου της με τον 32χρονο κατηγορούμενο, ο οποίος αρνείται πως ήταν εκείνος που της αφαίρεσε την ζωή.

Όπως εξηγεί στο newsit.gr η ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου, δικηγόρος της οικογένειας της 29χρονης, η γυναίκα βίωνε στο γάμος της κακοποιητική συμπεριφορά “Είναι ένα έγκλημα απίστευτης αγριότητας. Η 29χρονη κοπέλα και μητέρα δυο ανήλικων τέκνων είχε ασφυκτικό θάνατο. Η νεαρή μητέρα βίωνε την κακοποιητική συμπεριφορά του εν διαστάσει συζύγου της και ήταν θυματοποιημένη. Η οικογένεια της θα παραστεί ενώπιον του μικτού ορκωτού δικαστηρίου για να υποστηρίξει την κατηγορία εις βάρος του κατηγορούμενου λόγω ψυχικής οδύνης από την τραγική απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου”.

Οι αντιφάσεις κατά τις οποίες έπεσε πολλές φορές στην ανάκριση από τους έμπειρους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ήταν αυτές που λειτούργησαν ουσιαστικά ως “θηλιά” στο λαιμό του 32χρονου με αποτέλεσμα να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Όσο κι αν προσπάθησε να προβάλει ένα αδιάσειστο άλλοθι, που ουσιαστικά τον αθώωνε, δεν κατάφερε να πείσει τους αστυνομικούς,καθώς έκανε ένα και μοναδικό λάθος που σχετιζόταν με τα κλειδιά του σπιτιού.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας επικέντρωσαν τις ερωτήσεις τους, στην πολύωρη ανάκριση του φερόμενου δολοφόνου, στο γεγονός πως η πόρτα στο διαμέρισμα του θύματος, στην οδό Σκοπευτηρίου στην Καλλιθέα, ήταν κανονικά κλειδωμένη.

Το γεγονός αυτό δημιούργησε συγκεκριμένα συμπεράσματα, όπως το ότι ο δολοφόνος αν μη τι άλλο είχε κλειδιά στην κατοχή του, καθώς τα κλειδιά της άτυχης γυναίκας βρέθηκαν μέσα στο σπίτι. Κατά συνέπεια ο άνθρωπος που την σκότωσε είχε στην κατοχή του κλειδιά του διαμερίσματος.

Πριν εξετάσουν τον ύποπτο, οι αστυνομικοί εξέτασαν όλους τους συγγενείς του θύματος με καίριο ερώτημα εάν διαθέτουν κλειδιά για το διαμέρισμα της 29χρονης κοπέλας. Κανείς τους δεν διέθετε, εκτός από τον πρώην σύζυγο και αυτό διότι συχνά πυκνά πήγαινε στο διαμέρισμα της Καλλιθέας για να κρατάει τα παιδιά τους, όταν η 29χρονη είχε εργασιακές υποχρεώσεις.

Παράλληλα ο φερόμενος δράστης του άγριου φονικού αρνούνταν επίμονα πως τόσο την Παρασκευή  , όσο και την Δευτέρα στις 13 του μήνα, όπου και είχαν ακουστεί αντίστοιχοι καυγάδες, είχε βρεθεί στο επίμαχο διαμέρισμα.

Ωστόσο οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους συγκεκριμένες μαρτυρίες, κυρίως για την Δευτέρα , που επιβεβαίωναν την παρουσία του συγκεκριμένου ανθρώπου στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας, όπου και φέρεται να την στραγγάλισε, σύμφωνα πάντα με την έρευνα της Ασφάλειας Αττικής.

Αφορμή για τους έντονους καυγάδες και τις κακοποιήσεις της 29χρονης, από τον εν διαστάσει σύζυγο της, ήταν η σχέση που είχε δημιουργήσει μ’ έναν άλλον άνδρα. Το γεγονός αυτό φαίνεται πως δεν το άντεχε ο 32χρονος, με αποτέλεσμα συνεχόμενους καυγάδες αλλά και ξυλοδαρμούς, της άτυχης κοπέλας.

Την Δευτέρα  ο 32χρονος έφυγε από το σπίτι του στην Πετρούπολη και πήγε στην Καλλιθέα όπου πήρε τα παιδιά και τα πήγε σχολείο και στην συνέχεια επέστρεψε για να συνεχίσει τον καυγά.

Αφού χτύπησε την άτυχη γυναίκα, στην συνέχεια τις πέρασε στο λαιμό μια λεπτή γυναικεία ζώνη και την στραγγάλισε στο κρεβάτι της. Στην συνέχεια σκέπασε το πτώμα με μια κουβέρτα και έφυγε από το σπίτι, κλειδώνοντας κανονικά την πόρτα. Την επόμενη ημέρα το βράδυ, συγγενείς της άτυχης γυναίκας που την αναζητούσαν ανακάλυψαν το πτώμα και βέβαια ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι την επίμαχη ημέρα είχε περάσει νωρίς το πρωί από το σπίτι του θύματος για να πάει τα παιδιά στο σχολείο και εν συνεχεία αποχώρησε επιστρέφοντας στο σπίτι του.

Όπως ανέφερε δεν ανέβηκε καν στο διαμέρισμα καθώς η σύζυγος του του κατέβασε η ίδια κάτω στην είσοδο την 6χρονη κόρη τους ενώ τόνισε ότι δεν είχε κλειδιά του διαμερίσματος καθώς είχε αλλάξει την κλειδαριά για λόγους ασφάλειας και είχε παραδώσει τα κλειδιά στην 29χρονη χωρίς να κρατήσει αντικλείδι.

Όσο αφορά τις σχέσεις του με τη εν διαστάσει σύζυγο του επισήμανε πως «προσπαθούσαν να κρατήσουν τις ισορροπίες για το καλό των παιδιών τους».

Πηγή Newsit.gr


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper