Γεράσιμος Σκιαδαρέσης : " Έζησα την ξεφτίλα να παίρνεις τηλέφωνο και να παρακαλάς για τα δεδουλευμένα σου " !

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης :  Έζησα την ξεφτίλα να παίρνεις τηλέφωνο και να παρακαλάς για τα δεδουλευμένα σου  !

Στο περιοδικό “TV O’clock” και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος μίλησε για τις αμοιβές του από την τηλεόραση, ενώ τόνισε πως ακόμα περιμένει τη δικαστική απόφαση για τον Αστέρα Ραχούλας, προκειμένου να πάρει τα δεδουλευμένα του.

Αλήθεια, νοσταλγείτε τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης;
Δεν ήμουν από τους ανθρώπους που έζησα πολύ χρυσή εποχή. Δούλεψα και αμείφθηκα καλά, αλλά όχι “χρυσά”. Επίσης, νόμιζα ότι θα συνεχίσουμε να ζούμε σε μια τέτοια χαλαρότητα και δεν είχα την οξυδέρκεια να καταλάβω ότι πρόκειται για μια φούσκα. Όταν το συνειδητοποίησα, ήταν αργά.

Πώς αξιοποιήσατε τις τότε αμοιβές σας;
Τα χρήματα που έβγαλα τότε τα ξόδεψα για να φτιάξω τα παιδικά δωμάτια επειδή δεν μας χώραγε το σπίτι. Στην πορεία, το ψιλομετάνιωσα, γιατί τα παιδιά μεγάλωσαν κι έφυγαν από το σπίτι. Έτσι, μου έμειναν τα παιδικά δωμάτια, που τώρα πια τα έχω κάνει αποθήκες. Επιχειρηματικά είμαι άστα να πάνε.

Ωστόσο, “πουλάτε” καλά τον εαυτό σας;
Τα τελευταία χρόνια την πάτησα αρκετές φορές και έμεινα με χρέη. Έζησα την ξεφτίλα να παίρνεις τηλέφωνο και να παρακαλάς για τα δεδουλευμένα σου, και να σου λένε με ύφος “πώς κάνεις έτσι;” και κατ’ επέκταση να αισθάνομαι άσχημα. Επειδή, λοιπόν, δεν αισθάνομαι άνετα στην ηλικία των 60 χρόνων να τα κάνω όλα αυτά και έχω κουραστεί να τα αντιμετωπίζω μόνος μου, χρησιμοποιώ δικηγόρο.

Αλήθεια, μετανιώσατε ποτέ για κάποια συνεργασία σας;
Υπάρχουν κάποιες συνεργασίες για τις οποίες δεν μετάνιωσα για την ουσία τους, αλλά για τον περίγυρο. Για παράδειγμα, έπαιζα σε μια εξαιρετική σειρά, που την αγάπησα, την καταχάρηκα και την υπερασπίστηκα όσο μπορούσα, αλλά το τέλος της ήταν άδοξο και δεν πληρώθηκα ποτέ.

Αναφέρεστε στον “Αστέρα Ραχούλας”;
Ναι! Είναι μια αγαπημένη σειρά, η οποία θεωρώ ότι ήταν από τις πολύ καλές της ελληνικής τηλεόρασης, και ακόμα περιμένω τη δικαστική απόφαση για να πάρω τα δεδουλευμένα μου.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper