Ποσειδώνας Γιαννόπουλος : " Η Πάολα είναι μια πολύ καλή λαϊκή τραγουδίστρια " !

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος :  Η Πάολα είναι μια πολύ καλή λαϊκή τραγουδίστρια  !

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος χαρακτήρισε την Ελεονώρα Ζουγανέλη “υπερεκτιμημένη”, ο Γιάννης Ζουγανέλης του έδωσε μια σκληρή απάντηση και σήμερα, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός τοποθετείται επί του θέματος με συνέντευξη που δίνει στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη.
 
“Η απάντηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη ήταν πολύ συμπαθητική, λίγο αναμενόμενη, λίγο κλισέ. Σεβαστό. Θέλω απλά να τονίσω ότι δεν είπα κάτι κακό. Είπα απλά ότι κατά την άποψή μου είναι λίγο υπερεκτιμημένη”, λέει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και συνεχίζει:
 
“Δεν μπορείς να αποκαλείς κανέναν άνθρωπο “τίποτα”. Μου φαίνεται υπερβολικά επιθετικός ο τόνος των δηλώσεων του Γιάννη Ζουγανέλη. Σοκαρίστηκα κι εγώ γιατί τον ξέρω 30 χρόνια τον Γιάννη και δεν ήθελα να ξεκατινιαστώ. Καλώς ή κακώς, υπήρξα νούμερα 1 στον χώρο. Αυτό είναι κάτι που ειδικά η γενιά του Γιάννη Ζουγανέλη το ξέρει. Όλη η αφρόκρεμα του τραγουδιού στα ’90s και τα ’00s σε δύο ανθρώπους πήγαιναν στο ραδιόφωνο, στη Ναταλία Γερμανού και σε μένα. Κι αυτό το ξέρει ο Γιάννης, γιατί είχε έρθει καλεσμένος στην εκπομπή μου, 2 ή 3 φορές. Δικαιολογώ ότι είναι ιερή η σχέση ενός πατέρα με το παιδί του. Λυπάμαι αν τον στεναχώρησα σαν πατέρα, αλλά από εκεί και πέρα, αυτή η συμπεριφορά δεν παύει να με έχει ξαφνιάσει. Αν τον πετύχαινα κάπου δεν νομίζω να έπεφτα στην αγκαλιά του, δεν βαριέσαι δεν τρέχει τίποτα”.
 
Στη συνέχεια, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, με την χαρακτηριστική αφοπλιστική του ειλικρίνεια, έστρεψε τα βέλη του προς άλλη κατεύθυνση…
 
“Δεν μου αρέσει ο Πάνος Μουζουράκης. Σε επίπεδο καλλιτεχνικό, η ιστορία γράφεται με τα τραγούδια. Δεν βλέπω να γράφει ιστορία με τα τραγούδια. Δεν βλέπω τίποτα εκτός από το να πάρει ένα από τα σημαντικότερα γαλλικά τραγούδια όλων των εποχών, το “Padam Padam” και να το καταστρέψει, να το κάνει αυτό το έκτρωμα, το “Madame Madame”.
 
“Η Πάολα είναι μια πολύ καλή λαϊκή τραγουδίστρια. Λίγο τα τελευταία χρόνια υπερβάλλει, ίσως γι’ αυτό δίνει πάτημα για να την σχολιάζουν, στο να θέλει να δείξει ότι μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα. Τα κάνει λίγο μαζεμένα όλα και αυτό μας φαίνεται αγχωμένο και ότι δεν θα έχει αποτελεσματικότητα. Βέβαια, εκεί της βγάζεις το καπέλο, γιατί οι καλλιτέχνες που τολμούν να πουν κάτι διαφορετικό, ρισκάρουν”, ανέφερε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper