Απίστευτο : Αυτός είναι ο λόγος που ο Ράσελ Κρόου έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας

Απίστευτο : Αυτός είναι ο λόγος που ο Ράσελ Κρόου έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας

Πριν από μερικούς μήνες είδαμε τον Ράσελ Κρόου και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, καθώς ο διάσημος ηθοποιός έχει “βάλει” αρκετά παραπανίσια κιλά και δεν θύμιζε σε τίποτα τον “Μονομάχο” με το οποίο τον είχαμε ταυτίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Για την ιστορία, οι φωτογραφικοί φακοί είχαν αποθανατίσει τον Οσκαρικό ηθοποιό στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ την ώρα που περίμενε στο εστιατόριο Bar Roma, όπου φορούσε ένα T-shirt το οποίο δεν κάλυπτε τελείως την κοιλιά του, ενώ είχε τα χέρια του πάνω στα οπίσθια του και μάλιστα μέσα από την φόρμα που φορούσε! Όπως καταλαβαίνετε η φωτογραφία αυτή έγινε viral και από τότε ο Κρόου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις μέχρι να χάσει τα επιπλέον κιλά.

 

Ακούστηκε ότι πήρε αυτά τα κιλά για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία τρόμου “Unhinged”, η πρεμιέρα της οποίας αναμένεται τον Αύγουστο του 2020, και διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι: “Ντράπηκε από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με την κοιλιά του έξω. Του αρέσει να τρώει. Τρώει πολλές μπριζόλες και junk food, και του είναι αρκετά δύσκολο να ακολουθήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.”

Αν και ο Νεοζηλανδός ηθοποιός, που όμως έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στην Αυστραλία, κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα του Καλύτερου Ηθοποιού για την τηλεοπτική σειρά «The Loudest Voice”, δεν παρέστη στην τελετή και προτίμησε να παραμείνει στο σπίτι του και να βοηθήσει στη μάχη κατά των πυρκαγιών.
 

Thanks to the @goldenglobes .
What a cast I got to work with.
Naomi Watts, @WallisAnnabelle Sienna Miller, Aleksa Palladino @JoshStamberg @SethMacFarlane Simon McBurney and everybody else. They created a complete world. Their commitment, sensitivity and courage was inspiring.

 
Embedded video
 
 

 

Μάλιστα δήλωσε σε έναν τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι του ήταν δύσκολο να ασχοληθεί με αυτά τα πράγματα (εννοώντας τις Χρυσές Σφαίρες) αυτή την χρονιά, καθώς χώρισε και έχει περιορισμένο χρόνο με τα παιδιά του.

Δεν είμαστε σίγουροι αν όντως έχει εξαφανιστεί γιατί θέλει να επανέλθει στο προσκήνιο με λιγότερα κιλά, ωστόσο έχουμε να πούμε πως αυτός ο τύπος είναι ηθοποιάρα και κανονικά δεν θα έπρεπε να δίνει δεκάρα!


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper