Ειρήνη Λαγούδη: Ο γιατρός λύνει τη σιωπή του! Κατάθεση φωτιά για την πολύκροτη υπόθεση

Ειρήνη Λαγούδη: Ο γιατρός λύνει τη σιωπή του! Κατάθεση φωτιά για την πολύκροτη υπόθεση

Ο γιατρός αναμένεται να εμφανιστεί στην πταισματοδίκη Μεσολογγίου την ερχόμενη Δευτέρα για να καταθέσει, με αφορμή το υπόμνημα – μηνυτήρια αναφορά που είχε υποβάλει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Στο εν λόγω υπόμνημα, ο γιατρός, ο οποίος βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα λόγω της ερωτικής σχέσης που διατηρούσε με τη 44χρονη χήρα από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, αμφισβητεί πλήρως το περιεχόμενο του πιστοποιητικού που φέρεται ότι είχε εκδοθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου.

Σύμφωνα με αυτό, υπάρχει ποινική δικογραφία σε βάρος του με βαριές κατηγορίες. Ο ίδιος, όμως, χαρακτηρίζει το περιεχόμενό του «ψευδέστατο» και «ακραία συκοφαντικό». Παράλληλα, εκφράζει μια σειρά από ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο συντάχθηκε και αναπαράχθηκε το επίμαχο έγγραφο, ενώ κάνει λόγο για άδικη στοχοποίησή του, η οποία του προκάλεσε τεράστια ηθική βλάβη.

Με βάση τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη στον Άρειο Πάγο τον Νοέμβριο του 2019, η Εισαγγελία σχημάτισε στη συνέχεια ποινική δικογραφία για αυτεπάγγελτα αδικήματα κατά παντός υπευθύνου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει και η κλήση του γιατρού από την πταισματοδίκη Μεσολογγίου για να καταθέσει.

Η εξέλιξη κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αναμένεται να ανοίξει έναν νέο κύκλο καταθέσεων γύρω από την πολύκροτη υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός αναμένεται να ζητήσει να κληθούν ως μάρτυρες συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, ενεπλάκησαν στην «τρομερή σκευωρία» σε βάρος του.

Μεταξύ αυτών, είναι ο ψαράς, ο οποίος είχε καταθέσει πως είχε δει την άτυχη Ειρήνη μαζί με δύο άτομα στη λίμνη Τριχωνίδα, ο αστυνομικός, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι την είδε να διαπληκτίζεται με δύο άνδρες κοντά σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στη Νέα Μάκρη, αλλά και ο κυνηγός, ο οποίος φέρεται επίσης ότι είδε τη 44χρονη να μιλάει με τους δολοφόνους.

 

«Είμαστε έτοιμοι να πούμε στον κόσμο, που μέχρι στιγμής δεν έχει μάθει την αλήθεια, τι ακριβώς έχει συμβεί σε αυτήν την υπόθεση. Όλα αυτά θα βγουν μέσα από τις πραγματικές καταθέσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο της δεύτερης δικογραφίας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την άλλη που αφορά τις συνθήκες θανάτου της αδικοχαμένης Ειρήνης Λαγούδη. Αυτή η δικογραφία θα έχει σχέση με το στήσιμο της μεγάλης πλεκτάνης που έστησαν κάποιοι σε βάρος του γιατρού» δήλωσε στην «Espresso» ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής, ο οποίος έχει αναλάβει να ερευνήσει την υπόθεση.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper