Μένουμε σπίτι ακόμα και αν χρειαζόμαστε γιατρό! Γίνεται! Διαβάστε προσεκτικά και κοινοποιήστε το !

  • 21/03/2020 - BLOG - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Μένουμε σπίτι ακόμα και αν χρειαζόμαστε γιατρό! Γίνεται! Διαβάστε προσεκτικά και κοινοποιήστε το !

Σε αυτή την κρίσιμη φάση για την Ελλάδα και την υγεία μας, το doctoranytime ακόμα μια φορά, θέτει τις υπηρεσίες των γιατρών του, μέσω της εξελιγμένης πλατφόρμας τηλεϊατρικής, στη διάθεση του κοινωνικού συνόλου, εντελώς δωρεάν, προκειμένου να συνδράμουν στην ενημέρωση και καθοδήγηση τους περί του θέματος του κορωνοϊού.

 

Πιο συγκεκριμένα, κάθε πολίτης που έχει οποιοδήποτε ερώτημα, αμφιβολία, ανησυχία, γύρω από τον κορωνοϊό ή έχει παρουσιάσει συμπτώματα και χρειάζεται καθοδήγηση, μπορεί να μπει στο doctoranytime (https://www.doctoranytime.gr/t/synomilia-me-giatro) και να συνομιλήσει με τους καταρτισμένους ιατρούς  εντελώς δωρεάν. H υπηρεσία λειτουργεί καθημερινά από τις 10πμ-8μμ και αναμένεται διεύρυνση του ωραρίου για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κόσμου.

 

Καθώς αποτελεί πια οδηγία, να περιορίσουμε κατά το δυνατόν τις συναθροίσεις, πόσο δε μάλλον τις επισκέψεις σε δομές και χώρους υγείας, εφόσον δεν κρίνεται επείγον και απαραίτητο, το doctoranytime προτείνει την αποφυγή επισκέψεων στα ιατρεία. Με την λύση του doctoranytime chat μπορεί κανείς να συνομιλήσει κανονικά με τον γιατρό του από τον ασφαλή χώρο του σπιτιού του

“Αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε την καινούρια εφαρμογή doctoranytime chat, για τον συγκεκριμένο σκοπό καθώς ο χρήστης μπορεί να υποκαταστήσει την επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον δεν συντρέχει σοβαρός λόγος και χρειάζεται απλή καθοδήγηση, προκειμένου να περιορίσουμε την συνάθροιση κόσμου στα ιατρεία, και τις περιττές μετακινήσεις. Θεωρώ υποχρέωσή μας να προσφέρουμε κι εμείς το καλύτερο που μπορούμε αυτή τη δύσκολη ώρα” λέει η ιδρύτρια του doctoranytime Ελευθερία Ζούρου. 

“H υπηρεσία του chat έχει χρησιμοποιηθεί από 5000 χρήστες, και στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι εξαιρετικά ικανοποιημένοι, καθώς μπορούν να πάρουν καθοδήγηση από τους γιατρούς, ή να ρωτήσουν για θέματα υγείας που τους απασχολούν, που σε άλλη περίπτωση είτε θα έκαναν μία ατέρμονη αναζήτηση χωρίς αποτέλεσμα στο διαδίκτυο, ή δεν θα έκαναν απολύτως τίποτα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.” δηλώνει ο CMO τoυ doctoranytime Aρτέμιος
Kασομούλης.

Το πιο σημαντικό σε αυτή τη φάση της εξέλιξης του Covid-19  είναι η αυτοπροστασία αλλά και ο σεβασμός και η προστασία των άλλων. Αυτό μεταφράζεται σε συγκεκριμένη συμπεριφορά. Αν δηλαδή παρατηρήσουμε ότι έχουμε εμφανίσει τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω επιδημιολογικά κριτήρια, εντός των τελευταίων 14 ημερών πριν από την έναρξη των συμπτωμάτων (στενή επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα από τον νέο κορωνοϊό Covid-19 ή ιστορικό ταξιδιού σε πληττόμενες από Covid-19 περιοχές με βάση τα τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα),τότε αυτοβούλως διακόπτουμε τις μετακινήσεις μας και επαφές μας με κόσμο.

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper