Μετά από αμέτρητα άρθρα, δημοσιεύματα, φήμες και τηλεοπτικά ρεπορτάζ, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε το τηλεοπτικό τέλος της από τον Alpha.

Μετά από αμέτρητα άρθρα, δημοσιεύματα, φήμες και τηλεοπτικά ρεπορτάζ, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε το τηλεοπτικό τέλος της από τον Alpha.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια και κοιτώντας την κάμερα η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε μεταξύ άλλων: «Φτάσαμε σήμερα, μετά από 15 χρόνια στον Alpha να πρέπει να σας στείλω από νωρίς τη μεγάλη αγάπη που έχω μέσα μου για σας και για τα πολύ όμορφα χρόνια, στιγμές, καταστάσεις που ζήσαμε όλοι μαζί. Από πέρυσι έχω πάρει μια πολύ σοβαρή απόφαση, αυτή η χρονιά μου στον Alpha να είναι η τελευταία. Όλη η φετινή σεζόν και από τη στιγμή που ενημέρωσα και το κανάλι, το οποίο αγαπώ και έχω τιμήσει με την καρδιά μου όλα αυτά τα χρόνια, το αμέσως επόμενο κομμάτι που πραγματικά μου δημιουργούσε μια ταχυπαλμία, ήταν η στιγμή που θα σας το πω εγώ. Γιατί όλα αυτά τα χρόνια που με ξέρετε, ξέρετε ότι εγώ είμαι αυτή που θα σας λέω αυτά που αφορούν εμένα. 

Αυτό που θέλω να ξέρετε και που είχα αποφασίσει ότι στη γιορτή μου θέλω να σας τα πω, γιατί αυτή είναι η προσωπική μου μέρα, σας αποχαιρετώ από τον Alpha, στο τέλος της σεζόν, όπως κάθε χρόνο, σας το λέω σήμερα, δεν θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία και για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα. Πράγματα που μπορεί να είναι απλά και που μπορεί κάποιοι από εσάς να τα κάνετε. Είναι και αυτό αχαρτογράφητα νερά, δεν ξέρω πώς θα είναι. Οι σκέψεις μου έχουν πάει μέχρι την επόμενη σεζόν, η επόμενη σεζόν θέλω να με βρει ελεύθερη, να δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν έχω ξανακάνει! Στην καρδιά μου θα είστε πάντα όλοι και θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τα ξαναπούμε».

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • Casper