Η απάντηση της μητέρας του Βαρθαλίτη για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Μάρλεν!

Η απάντηση της μητέρας του Βαρθαλίτη για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Μάρλεν!

Η Έλενα Πολυκάρπου από το  “Ευτυχείτε” συνάντησε τη μητέρα του Σταύρου Βαρθαλίτη και τη ρώτησε για όσα αφορούν στον παίκτη του MasterChef 4. 

Η Πόπη Βαρθαλίτη μίλησε για τη συμπεριφορά του γιου της στο παιχνίδι και τόνισε πως ανυπομονεί να τον δει στον μεγάλο τελικό. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη φημολογούμενη σχέση του με τη Μάρλεν Γρυντάκη και ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: “Έχω παρακολουθήσει όλα τα επεισόδια. Ήταν γλυκύτατος, δεν τον είδα να θυμώσει ποτέ. Απορούσα πως ήταν τόσο ήρεμος. Δε μου άρεσε πως ειπώθηκε πως έχει σχέση με τη Μάρλεν. Απορώ γιατί το είπε. Ονειρεύομαι για εκείνον τα καλύτερα. Οτιδήποτε τον ευχαριστεί και ικανοποιεί. Τα πάντα που κάνει είναι νόστιμα. Το ταλέντο το πήρε από τη γιαγιά του.

Ο Γιώργος δεν είναι αυτός που θα έκανε παρέα ο γιος μου μαζί του. Μπορεί να είναι χρυσό παιδί, αλλά ο Σταύρος έχει συνηθίσει να τηρεί αυτό που λέει. Περιμένω να τον δω στον τελικό. Στη γειτονιά τον αγαπάνε πολύ και μου εύχονται καλή επιτυχία. Αν είχα τη Μάρλεν απέναντί μου θα της έλεγα μακριά από τον γιο μου”.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • Casper