Πρώτο χειρουργείο για τη 34χρονη: «Δεν θα της αρέσει το αποτέλεσμα» λένε οι γιατροί !

Πρώτο χειρουργείο για τη 34χρονη:  «Δεν θα της αρέσει το αποτέλεσμα» λένε οι γιατροί !

Ολοκληρώθηκε το πρώτο χειρουργείο της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι πριν λίγες μέρες στην Καλλιθέα, έξω από τη δουλειά της. Η άτυχη γυναίκα θα υποβληθεί σε σειρά επεμβάσεων τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα καθώς φέρει πολλαπλά εγκαύματα.
Παρότι η πρώτη επέμβαση πήγε καλά, η χειρουργός του Θριάσιου που την έκανε, ξεκαθάρισε ότι τίποτα δεν θα είναι ίδιο για την 34χρονη.

«Η κοπέλα δεν μπορεί να γίνει τελείως καλά το ξέρει και η ίδια και το περιβάλλον της. Το δέρμα είναι ένα όργανο που δεν μπορεί να αποκατασταθεί πλήρως. Δεν θα έχει την εικόνα που θα είχε πριν. Δεν θα της αρέσει η εικόνα που θα έχει. Δεν θα είναι μια εικόνα για την οποία θα είναι χαρούμενη. Την έχω ενημερώσει γιατί συζητήσαμε λίγο και δεν την κούρασα. Θέλω να περάσει λίγος καιρός να ηρεμήσει και ξέρει ότι αυτό που συμβαίνει θα την ταλαιπωρήσει για πολύ καιρό» δήλωσε η Μαρία Καλοφώνου, Επιμελήτρια της Α’ Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής και Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων που μίλησε στο Mega.

«Αφαιρέσαμε τμήματα από το νεκρό δέρμα. Τα καλύψαμε με κάτι που αποκαλείται τεχνητό δέρμα και θα της δώσει την βάση για την αποκατάστασή της στο μέλλον. Σήμερα, ασχοληθήκαμε με το πρόσωπο γιατί ήταν το πιο επείγον. Το μάτι της ήταν καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε και κάθε μέρα αξιολογείται» πρόσθεσε.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • Casper