Θεοδόσης Ζερβουδάκης : " Έχασα 40 κιλά σε οχτώ μήνες αλλά στην καραντίνα πήρα 10 " !

Θεοδόσης Ζερβουδάκης :  Έχασα 40 κιλά σε οχτώ μήνες αλλά στην καραντίνα πήρα 10  !

Είναι ο γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας με χιλιάδες ώρες εκπομπών τηλε-πωλήσεων στο ενεργητικό του. Ο λόγος για τον mr. ZER, Θεοδόση Ζερβουδάκη, γνωστό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας και έχει ιδιαίτερο επικοινωνιακό χάρισμα.  Σήμερα μιλάει αποκλειστικά στο Newspistol.gr και αναφέρεται στις εκπομπές του , στο πόσο δύσκολα πέρασε στην καραντίνα με την δουλειά του αλλά και την απόφαση που πήρε να χάσει βάρος. 

Θεοδόση, σε αποκαλούν ως τον βασιλιά των τηλεπωλήσεων. Πως νιώθεις γι’αυτό;

H λέξη βασιλιάς δεν νομίζω ότι μου ταιριάζει , η αλήθεια είναι οτι το έχουν γράψει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια . Έχω πάνω από 200 .000 ώρες τηλεοπτικών εκπομπών σε Ελλάδα και Κύπρο τα τελευταία  20 χρόνια , παρόλα αυτά παραμένω προσηλωμένος στην δουλειά μου και στην αγάπη που μου έχει δώσει απλόχερα  όλα αυτά  τα χρόνια ο κόσμος  .

Είναι εύκολη πλέον η διαφήμιση και η πώληση στην τηλεόραση;


Ποτέ δεν ήταν εύκολη υπόθεση το να μπορέσεις να κάνεις α) πρώτον τον τηλεθεατή να μην αλλάξει κανάλι και δεύτερον και βασικότερο ,  να κατορθώσεις να τον πείσεις να σε εμπιστευτεί ,  να σηκώσει  το τηλέφωνο να κάνει παραγγελία , και όλο αυτό να έχει διάρκεια .

Πόσο επηρέασε, και την ζημιά έκανε ο κορονοϊός στην εταιρεία σου;


Με κάποιες μικρές εξαιρέσεις όπως πχ τα  φαρμακεία ,επιχειρήσεις με αντικείμενο τα  τρόφιμα  ,  όλοι οι υπόλοιποι κλάδοι  επηρεαστήκαμε σοβαρά αφού αναγκαστήκαμε να βάλουμε λουκέτο στα καταστήματά μας για 1,5 μήνα . Παραμένω όμως αισιόδοξος και δεν νιώθω μόνος καθώς θεωρώ απόλυτα επαρκή τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε η ελληνική κυβέρνηση και αφορούν το σύνολο των ελληνικών επιχειρήσεων .

ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ στους αναγνωστες του! Oι άλλοι πουλάνε τα ...

Η ενασχόλησή σου με την τηλεόραση έφερε εμπόδια;

Ο ανταγωνισμός σε έφερε πολλές φορές σε δύσκολη θέση ώστε να μην μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου;


Η τηλεόραση είναι το ποιό ακριβό μέσο επικοινωνίας με τον κόσμο , τίποτα δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα, τίποτα δεν μας χαρίζετε , με κόπο- θυσίες και πολλές δεκαετίες στην πλάτη κατόρθωσα να κατακτήσω την εμπιστοσύνη του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού αυτό είναι  μια αξία και μια παρακαταθήκη ανεκτίμητη . Θέλω να μείνω μέχρι εκεί λέγοντας απλά ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί ότι έχουμε γίνει μέχρι σήμερα το χρωστάμε  σε αυτούς .

Ποιες είναι οι σκέψεις σου για το μέλλον; Πως μπορεί να εξελιχθεί η πώληση καινούργιων αλλά και μεταχειρισμένων προϊόντων ;


Φροντίζουμε να εξελισσόμαστε συνέχεια στον τομέα της τεχνολογίας που υπηρετώ εδώ και 3 δεκαετίες χωρίς καμία διακοπή , τον παρακολουθώ πολύ στενά , φροντίζουμε να είμαστε πάντα ενημερωμένοι ώστε  να ενημερώνουμε  και το κοινό μας , αν είχαμε  μείνει στάσιμοι σήμερα δεν θα υπήρχαμε .

Πολλές φορές έχει σχολιαστεί και έχεις παίξεις σε εκπομπές σάτιρας στην τηλεόραση ; Σε ενόχλησε ;


Καθόλου ! Όταν πήρα την απόφαση να εκτεθώ δημόσια και καθημερινά μέσω της δουλειάς μου τηλεοπτικά  ήμουν προετοιμασμένος για όλα ,  ακόμη και η σάτιρα είναι μια καλή διαφήμιση , ο οποιοσδήποτε σχολιασμός θετικός ή ακόμα και αρνητικός είναι καλοδεχούμενος και πάντα τον ακούω .

Θεοδόσης Ζερβουδάκης (@tzervoudakis) | Twitter

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην εικόνα σου. Έχεις χάσει αρκετά κιλά και το έχεις μοιραστεί με τους φίλους σου στα social media. Πόσο εύκολο ήταν να διώξεις από πάνω σου αυτά τα κιλά;


Τα πάντα ήταν και παραμένουν στο μυαλό μας , όλα είναι εύκολα και όλα είναι δύσκολα αλλά τα πάντα είναι στο μυαλό μας και στην θέληση μας  . Με συγκεκριμένη διατροφή αλλά και καθημερινή γυμναστική κατόρθωσα να χάσω πάνω από 40 κιλά , τους τελευταίους 3 μήνες όμως λόγω της καραντίνας η αλήθεια είναι οτι πήρα γύρω στα 10 κιλά . Τώρα όμως μετά την επιστροφή μας  στην κανονικότητα ξαναμπαίνω σε πρόγραμμα πάλι  και ελπίζω σύντομα να υπάρχει και τα ανάλογα αποτελέσματα  .


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper