Καμία σκοπιμότητα πίσω από το δώρο που έκανε στην Μαρκέλλα , λέει ο δικηγόρος της 33χρονης

Καμία σκοπιμότητα πίσω από το δώρο που έκανε στην Μαρκέλλα , λέει ο δικηγόρος της 33χρονης

Για την πρόθεσή του να αγοράσει μία τσάντα και βιβλία στη 10χρονη που απήχθη στη Θεσσαλονίκη και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η κίνηση του μίλησε ο δικηγόρος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή  Βασίλης Νουλέζας.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της 33χρονης δεν υπήρχε καμία σκοπιμότητα πίσω από την κίνησή του να αγοράσει δώρο για το μικρό κορίτσι.

«Η ανθρώπινη, ευαίσθητη και αυθόρμητη ενέργεια μου να αγοράσω μια τσάντα και δύο παιδικά βιβλία για την ανήλικη μαθήτρια όπως πρέπει ορθότερα να την αποκαλούμε δεν αποκρύπτει καμία απολύτως σκοπιμότητα. Είναι πολύ επιθετικές οι δηλώσεις της συναδέλφου από τη Θεσσαλονίκη και λυπούμαι ειλικρινά για αυτό θα πρέπει να σταματήσουν οι ''εχθροπραξίες''. Το μόνο που έχω να πω είναι πως αυτό το κλίμα αντεγκλήσεων, εντάσεων και διαξιφισμών δεν δείχνει έμπρακτα σεβασμό στην ανήλικη μαθήτρια. Δεν δείχνει σεβασμό στις αρχές και στον κώδικα δεοντολογίας των δικηγόρων. Εγώ είμαι σε θέση άμυνας».

«Η κατηγορούμενη δέχεται ένα κύμα επιθέσεων από την πρώτη στιγμή» είπε και τόνισε «είμαι στρατιώτης υπηρέτης της δικαιοσύνης δεν επιλέγω ποτέ να είμαι πολιτική αρχή ή να παριστάνω στον εισαγγελέα».

«Ενδεχομένως η ανακοίνωση της πρόθεσης μου να στείλω μέσω των αρμόδιων κοινωνικών υπηρεσιών είχε καθαρά ανθρώπινο χαρακτήρα» σημείωσε ο δικηγόρος της 33χρονης.

Και πρόσθεσε: «Ήταν πρωτοβουλία εκεχειρίας. Δείχνει πως προσεγγίζω τη μικρή, έχω τεράστια ευαισθησία για τα παιδιά που δυστυχώς δεν έχω αποκτήσει ο ίδιος. Είναι μια προτροπή προς όλους να της δείξουν ανάλογα συναισθήματα. Εύχομαι στην 10χρονη μακάρι να ζήσει σε έναν καλύτερο και ομορφότερο κόσμο, να είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • BIOART

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • MUSEUM
  • Casper
  • Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος