Έρρικα Πρεζεράκου: Απαντά στα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι η αιτία στο χωρισμό του Άρη Μακρή από την Άννα Μαρία Βέλλη!

Έρρικα Πρεζεράκου: Απαντά στα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι η αιτία στο χωρισμό του Άρη Μακρή από την Άννα Μαρία Βέλλη!

Η Έρρικα Πρεζεράκου πριν μπει στο J2US τραγουδούσε στο μπάνιο ή σε καραόκε πάρτυ και στο σχολείο δεν έλεγε ούτε ποιήματα. Ωστόσο, στο show τα καταφέρνει περίφημα, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον ταλαντούχο Άρη Μακρή. Δημοσιεύματα ήθελαν αυτό το τηλεοπτικό ζευγάρι έχει έρθει κοντά και στην κανονική ζωή συνδυάζοντας το χωρισμό του Άρη Μακρή από την Άννα Μαρία Βέλλη.

Η Έρρικα Πρεζεράκου μιλώντας “Στη Φωλιά των Κου Κου” έδωσε την απάντησή της σχετικά με το κατά πόσο στάθηκε η ίδια αφορμή για το χωρισμό του τραγουδιστή.

“Η αλήθεια είναι ότι εμείς με τoν Άρη τα είχαμε από πάντα, αλλά δεν το ξέραμε απλά τώρα βγήκε στην επιφάνεια. Όχι ρε παιδιά, εντάξει.”, είπε η Έρρικα Πρεζεράκου με χιουμοριστικό ύφος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τρέχει κάτι με τον Άρη Μακρή. “Ο Άρης είναι ένας καταπληκτικός επαγγελματίας. Είναι πολύ υποστηρικτικός, έχει μια ισορροπία μέσα του”, σχολίασε ακόμα.

Εξάλλου, η Έρρικα Πρεζεράκου βρίσκεται σε σχέση όπου όπως χαρακτηριστικά λέει με τον σύντροφό της είναι σαν να είναι ήδη παντρεμένοι. “Ο σύντροφός μου μού έχει κάνει πρόταση γάμου 6-8 φορές και έχω πει σε όλες “ναι”.
“Σε όλη την καραντίνα εγώ έκανα άσκηση σιωπής”, εκμυστηρεύτηκε ακόμα η Έρρικα Πρεζεράκου, κάτι που όπως λέει συνηθίζει.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Casper