Κάτια Ζυγούλη: «Όταν έμεινα έγκυος στο πρώτο παιδί στενοχωριόμουν. Ήταν το τέλος της καριέρας μου…»

Κάτια Ζυγούλη: «Όταν έμεινα έγκυος στο πρώτο παιδί στενοχωριόμουν. Ήταν το τέλος της καριέρας μου…»

Καλεσμένη χθες  στο The 2night Show η Κάτια Ζυγούλη μίλησε μεταξύ άλλων για τα χρόνια του μόντελινγκ αλλά και την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει.


 
Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο Λύκειο όπου λίγο αργότερα δέχτηκε πρόταση να συμμετάσχει στο Look of The Year, ένα από τα πιο προβεβλημένα events μόδας, στο οποίο και κέρδισε την πρωτιά.

Με τον Σάκη Ρουβά έχτισε μία αξιοζήλευτη οικογένεια φέρνοντας τέσσερα παιδιά στον κόσμο με την πρωτότοκη να έρχεται αναπάντεχα στη ζωή της σε ηλικία 29 ετών. Η ίδια παραδέχεται ότι η είδηση της εγκυμοσύνης έπεσε σαν βόμβα για την ίδια γιατί σήμαινε ότι θα έπρεπε να εγκαταλείψει την καριέρα της δεδομένου ότι μέχρι τότε περνούσε πολύ χρόνο στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους κάτι που πια δεν θα μπορούσε να συμβαίνει.

“Πιστεύαμε ότι θα κάνουμε ένα παιδί. Ο Θεός τα έφερε τα υπόλοιπα. Αυτές οι ψυχές ήθελαν να ενσαρκωθούν και διάλεξαν εμένα και τον Σάκη και ήρθαν. Ήταν σαν δώρα, “έβρεχε”  παιδιά. Η Αναστασία ήρθε από μόνη της, δώρο Θεού. Σοκαριστικό δεν στο κρύβω,  καλοδεχούμενο βέβαια. Δυσκολεύτηκα να το συνειδητοποιήσω όταν έμεινα έγκυος. Ήμουν 29 αλλά ήμουν στον κόσμο μου τότε. Δούλευα πάρα πολύ και κάπου μέσα μου στενοχωριόμουν και όταν ήρθε το πρώτο παιδί δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι αυτό θα μου φέρει ένα δώρο ηρεμίας για μένα ήταν το τέλος της καριέρα μου”.

 

 

Δοκιμάστηκε και στην υποκριτική στην ταινία “Επικίνδυνες Μαγειρικές” για την οποία εξηγεί ότι “μέσα μου αυτή η ταινία δεν έχει ακόμα κατασταλάξει. Ήρθε μία πρόταση από το πουθενά, την καλοδέχτηκα, δεν είχα ιδέα από υποκριτική, το οποίο νομίζω και φάνηκε”. Όμως, δεν απορρίπτει κάποιο αντίστοιχο ενδεχόμενο για το μέλλον.


Στη συνέχεια έστειλε ένα πολύ δυνατό μήνυμα στον κόσμο, μιλώντας για τα “βάρη” που κουβαλάμε όλη στην ψυχή και πόσο τη βοήθησε η ψυχοθεραπεία να βρει γαλήνη στη ζωή της.

“Έκανα και κάνω. Άλλαξα τρεις γυναίκες ψυχολόγους και έχω καταλήξει σε έναν άνδρα και είναι το ωραιότερο πράγμα που έχω κάνει στον εαυτό μου. Βασανιζόμαστε από τόσα σκόρπια πράγματα και τόσες άχρηστες πληροφορίες και ταλαιπωρούμαστε, χαλάμε τις σχέσεις μας, τις μέρες μας, γιατί σκεφτόμαστε κάτι”, υπογράμμισε.

Όσον αφορά την τηλεοπτική της παρουσία περιέγραψε τους λόγους που δεν την επέλεξαν στο δοκιμαστικό που έκανε στο GNTM ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δυσκολίες που περνάνε τα παιδιά που προέρχονται από τηλεοπτικά shows.

“Πήγα στο δοκιμαστικό του GNTM με μία πάρα πολύ ρομαντική διάθεση γιατί έχω την τάση να είμαι χρήσιμη και να βοηθήσω. Όταν πήγα εκεί, ήμουν γλυκιά και συγκαταβατική γι΄αυτό και δεν με επέλεξαν. Στην πορεία νομίζω ότι δεν ήμουν εγώ για αυτό το πράγμα. Αν τύχει ξανά και βρεθώ εκεί θα είμαι πάλι η ίδια συγκαταβατική Κάτια, η χρήσιμη, η απαλή που δεν θέλει να πληγώσει τον άνθρωπο. Δεν επιτρέπεται να πληγώνουμε τους ανθρώπους”, τόνισε.
“Τα παιδιά που πηγαίνουν εκεί, πηγαίνουν με όνειρα. Επειδή έχω υπάρξει στη θέση του να με κρίνουν για τα πάντα και επειδή ως ακατέργαστο παιδάκι έχω πληγωθεί πάρα πολύ δεν πιστεύω ότι αξίζει σε κανέναν να του φέρονται έτσι”, κατέληξε.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper