Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν γίνεται Survivor χωρίς Σάκη Τανιμανίδη. Αν το παρουσίαζε γυναίκα, θα το “άκουγα” σαν πρόταση»

Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν γίνεται Survivor χωρίς Σάκη Τανιμανίδη. Αν το παρουσίαζε γυναίκα, θα το “άκουγα” σαν πρόταση»

Με εκπλήξεις ξεκίνησε η συνέντευξη της Χριστίνας Μπόμπα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου που της εμφάνισε μια τούρτα για τα γενέθλιά της.

Από τα πρώτα πράγματα που σχολίασε ήταν η αδελφή της, που ζει στο Λονδίνο όπου σπουδάζει υποκριτική και έχουν 5,5 χρόνια διαφορά.

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 22 χρονών. Ένας χωρισμός σε ταρακουνάει σε όποια ηλικία κι αν είσαι» είπε για τους γονείς της. Η ίδια όμως δηλώνει ότι: «Θέλω να κάνω την καλύτερη δυνατή προσπάθεια να φτιάξω μια ωραία οικογένεια με τον Σάκη. Τη δεύτερη φορά που τον είδα είπα ‘αυτόν θα τον παντρευτώ’. Αυτό που λένε ότι όταν έρθει ο κατάλληλος θα το νιώσεις, εγώ τον ένιωσα με τον Σάκη. Οι γρίφοι που μου έβαλε ήταν γιατί αισθάνθηκε ό,τι κι εγώ και ήθελε να δει αν είμαι έξυπνη».

H Χριστίνα μίλησε και για ποια είναι η επαγγελματική της ταυτότητα.

«Κάνω πολλά. Η κεντρική μου ταυτότητα βρίσκεται online. Δεν ξέρω αν θα με έλεγα influencer θα έλεγα ότι είμαι δημιουργός περιεχομένου. Είναι μια άλλη μορφή μοντέλου. Θα δείξει αν θα συνεχίσω στην τηλεόραση. Η καρδιά μου είναι στο επιχειρείν. Έχω μια επιχείρηση που είναι στα σκαριά δημιουργώ ένα brand υγιεινής διατροφής. Η ομάδα έχει στηθεί» είπε. Αποκάλυψε και από πού προέρχεται το ηχηρό επίθετό της. «”Μπόμπα” ήταν μια κανάτα που κουβαλούσαν, νομίζω. Στο σχολείο δεν με ξέχναγαν εύκολα».

 

Η Χριστίνα μίλησε όμως και για τα σχόλια που έχει ακούσει ως σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη αλλά και τι ρόλο έχει παίξει η ομορφιά της.

«Δεν θέλω να αποτινάξω την έκφραση “η γυναίκα του Σάκη”, το τιμώ και μου αρέσει. Είμαι πολλά πράγματα αλλά η αλήθεια είναι ότι από εκεί με έμαθε ο κόσμος».

«Η ομορφιά είναι διαβατήριο αλλά έχει και το βάρος να αποδείξεις διπλά το ποιος είσαι», είπε.

«Δεν ασχολούμαι ποτέ με αυτά που γράφουν για μένα, δεν απαντάω» είπε.

Όμως δύο φορές όσοι την κατακρίνουν ξεπέρασαν τα όρια. Η μία ήταν όταν αποκάλυψε πως είχε κορονοϊό. Εξοργίστηκε με δημοσίευμα που χρησιμοποίησε τις φωτογραφίες της με τον Σάκη από βόλτα στο Σύνταγμα για να την κατηγορήσει ότι βγήκαν εν μέσω κορονοϊού να κολλήσουν άλλους. Μάλιστα σκέφτηκε ακόμα και να κάνει μήνυση. «Δεν μπορεί κάποιος να είναι τόσο χυδαίος» σχολίασε.

Η Χριστίνα όμως μίλησε και για την πρώτη τηλεοπτική της απόπειρα αλλά και γιατί φέτος δεν θα είναι στο The Voice.

«Ο λόγος που επέλεξα να μην κάνω το The Voice είναι ότι θα ήθελα να δοκιμαστώ σε κάτι πιο ελεύθερο. Μου άρεσε η τηλεόραση σαν Μέσο, θα ήθελα να κάνω κάτι ακόμα και βήμα βήμα να πηγαίνω προς το καλύτερο».

«Δεν γίνεται Survivor χωρίς Σάκη Τανιμανίδη. Σε αυτό το παράλληλο σύμπαν που θα το παρουσίαζε γυναίκα, θα το “άκουγα” σαν πρόταση».

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper