Πέτρος Ιακωβίδης : Αποκαλύπτει τι του είπε ο Κώστας Μπερτάκης και η Νατάσα Θεοδωρίδου και το κράτησε ως συμβουλή πολύτιμη.

Πέτρος Ιακωβίδης : Αποκαλύπτει τι του είπε ο Κώστας Μπερτάκης και η Νατάσα Θεοδωρίδου και το κράτησε ως συμβουλή πολύτιμη.

Απόσπασμα από την συνέντευξη που έδωσε στο tralala.gr και την Σοφία Μπεκιάρη. 

Όσο περνάει ο καιρός και «δυναμώνεις» πιο πολύ μέσα στη δισκογραφία, νιώθεις τον ανταγωνισμό πιο έντονα απέναντι σου;

Σίγουρα όσο ανεβαίνεις πάντα θα σε κοιτάνε και λίγο πιο περίεργα, ενδεχομένως να υπάρχουν και κάποιοι που θα περιμένουν στη γωνία ένα στραβοπάτημα σου! Εγώ όμως κρατάω πάντα τα λόγια του πατέρα μου από το ξεκίνημα μου σε μικρή ηλικία: «Δεν θέλω να σε απασχολεί τίποτα, θέλω να είσαι καλό παιδί και να ασχολείσαι μόνο με τη δουλειά σου»! Έτσι έκανα πάντα λοιπόν, δεν ασχολιόμουν με τέτοια πράγματα, δεν με απασχολεί αν νιώσω ότι υπάρχει αυτή η «κόντρα». Το μόνο που θα προσπαθήσω είναι να κάνω καλύτερη τη δουλειά μου για να μπορέσω να ξεπεράσω το στάδιο που βρίσκομαι εγώ, όχι κάποιος άλλος. Κοιτάω πάντα πως θα εξελίσσομαι ο ίδιος! 

Αυτό που σε χαρακτηρίζει είναι ότι είσαι καλό παιδί. Το αποδέχεσαι αυτό σε έναν χώρο που είναι ανταγωνιστικός και λίγο σκληρός; Ένα καλό παιδί μπορεί να επιβιώσει εύκολα χωρίς ο ίδιος να περνάει τις στεναχώριες του, το άγχος του;

Θα σου απαντήσω με κάτι σημαντικό που μου είπαν πριν λίγο καιρό! ΄Ήμουν σε ένα τραπέζι με την Νατάσα Θεοδωρίδου και με τον επιχειρηματία που συνεργάζομαι, τον Κώστα Μπερτάκη και μου έμεινε στο μυαλό κάτι που μου είπαν και θα το κρατήσω για πολλά χρόνια, με αυτό θα πορεύομαι… «Όταν είσαι καλό παιδί, ποτέ δεν χάνεις. Και κάτι να γίνει θα έχεις ανθρώπους γύρω σου που θα σε στηρίξουν»! Ευτυχώς έχω ανθρώπους γύρω μου που με αγαπάνε και τους αγαπάω και ξέρω ότι σε μία δύσκολη στιγμή – γιατί όλοι περνάμε δύσκολες στιγμές –  θα είναι δίπλα μου. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να είσαι καλό παιδί πραγματικά, όχι να το προσποιείσαι. Αν ο κόσμος το βλέπει αυτό σε μένα τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Εγώ απλά είμαι ο εαυτός μου, δεν μου αρέσει να πειράζω τους άλλους, ότι δεν θέλω να μου κάνουν δεν το κάνω. Όπως θέλω να είναι όλοι ευγενικοί με εμένα και να μου μιλάνε όμορφα έτσι είμαι κι εγώ με τους άλλους.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper