O DEXTER και η μάχη του με τον καρκίνο

O DEXTER και η μάχη του με τον καρκίνο

 ομώνυμο βιβλίο του Jeff Lindsay με τίτλο Darkly Dreaming Dexter που κυκλοφόρησε το 2004, και το ακολούθησαν και άλλα βιβλία. Το όνομά της το οφείλει κυρίως στην επιμονή του εκδότη του Lindsay, αφού ο Jeff ήθελε να ονομάσει το πρώτο βιβλίο “Pinocchio Bleeds”, που ήταν έμπνευση της κόρης του (πάλι καλά).

 Βέβαια σεναριακά ακολούθησε το βιβλίο μόνο την πρώτη σεζόν (2006) αφού στην συνέχεια η σειρά βασίστηκε σε νέα πρωτότυπα σενάρια. Ο Lindsay έκανε και ο ίδιος της εμφάνιση του στην σειρά, στην τρίτη σεζόν, παίζοντας ένα μικρό ρόλο.


O ήρωας λοιπόν της σειράς, ονομάζεται Dexter Morgan (τον υποδύεται ο Michael C. Hall) και δουλεύει ως τεχνικός ανάλυσης διασποράς αίματος στα αιματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας του Miami. Φαινομενικά μοιάζει ως ένας συνηθισμένος άνθρωπος, αλλά στην πραγματικότητα, πίσω από το αθώο πρόσωπό του, κρύβεται ένας κατά συρροή δολοφόνος από μικρό παιδί, όντας γεννημένος μέσα στο αίμα. Ο πατέρας του, Harry Morgan, αστυνομικός και αυτός – τον υποδύεται ο James Remar – τον βρήκε σε μια υπόθεση που ερευνούσε, κυριολεκτικά λουσμένο στο αίμα και τον υιοθέτησε. Περισσότερα θα αποτελούσαν spoiler αν δεν έχετε δει την σειρά ακόμα. Η μόνιμη επιθυμία του Dexter λοιπόν είναι… να σκοτώνει!

Η μάχη του Michael Hall με τον καρκίνο

Στις 13 Ιανουαρίου 2010, ο ατζέντης του επιβεβαίωσε ότι υποβαλλόταν σε χημειοθεραπείες μια θεραπεύσιμη μορφή λεμφώματος το γνωστό σύνδρομο Hodgkin.



MICHAEL C HALL CANCER golden globe Michael C. Hall   Dexter Morgan   Cancer

Κέρδισε μάλιστα τη χρυσή σφαίρα και το βραβείο του Screen Actors Guild το 2010 παραλαμβάνοντας το βραβείο του φορώντας έναν πλεκτό σκούφο για να κρύψει το φαλακρό κεφάλι του λόγω της χημειοθεραπείας. Στις 25 Απριλίου 2010, ο ατζέντης του ανήγγειλε ότι η ασθένεια θεραπεύτηκε πλήρως και ο ηθοποιός επέστρεψε στα γυρίσματα και τις ...δολοφονίες


Προέλευση:

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper