Χριστίνα Σταυράκη : " Gisele Bundchen και Δούκισσα Νομικού είναι τα πρόσωπα που θαυμάζω από τον χώρο της μόδας και της τηλεόρασης " !

Χριστίνα Σταυράκη :  Gisele Bundchen και Δούκισσα Νομικού είναι τα πρόσωπα που θαυμάζω από τον χώρο της μόδας και της τηλεόρασης  !

Η Χριστίνα Σταυράκη μπορεί να είναι μόλις 20 ετών αλλά έχει ενέργεια μέσα της και στόχους.  Έχει  τελειώσει το επαγγελματικό δίπλωμα διδασκαλίας στους Latin χορούς (International dance IDTA) και δε κρύβει την φιλοδοξία της να ασχοληθεί με την τηλεόραση που θέλει και έχει στόχο να παρακολοηθήσει κάποια σεμινάρια μέσα στο 2021 και να δοκιμάσει και εκεί αντοχές και τύχη. Σήμερα σε μια EXCLUSIVE συνέντευξη συστήνεται στο ανταγωνστικό κοινό και μιλάει για στόχους , όνειρα , δυσκολίες που μπορεί να συναντήσει όταν τα φώτα χαμηλώσουν αλλά και τα πρότυπά της στον χώρο αυτό....

 

-  Ένα νέο κορίτσι που θέλει να πάρει το πτυχίο του αλλά παράλληλα διεκδικεί το όνειρό του και στον χώρο της μόδας. Πόσο εύκολο είναι αυτό ;

  

 Ένα νέο κορίτσι το οποίο θέλει να πάρει το πτυχίο του αλλά παράλληλα να διεκδικεί όνειρα και στόχους στο χώρο της μόδας  δεν είναι ότι πιο εύκολο αλλά σίγουρα όχι και ακατόρθωτο. Ο χώρος της μόδας είναι όμορφος, λαμπερός αλλά  και απαιτητικός καθώς οι περισσότερες δουλειές χρειάζονται χρόνο και αφοσίωση για το καλύτερο αποτέλεσμα όπως φυσικά και οι σπουδές. Προσπαθώ πάντα να φτιάχνω ένα πρόγραμμα για τις δουλειές και το διάβασμά μου ώστε να υπάρχει μία ισορροπία και στα δύο και να μην βγαίνω εκτός χρόνου. Κάθε τι χρειάζεται τις θυσίες του, και φυσικά ολα γινονται  αρκει να το θες πολύ!

 

- Επίσης έχεις δηλώσει ότι σε ενδιαφέρει η τηλεόραση. Τι είναι αυτό που σε μαγεύει εκεί ;

  Όταν ξεκίνησα το modeling πριν από 6 μηνες μου έγινε η πρόταση να συμμετέχω στην στήλη μόδας στην εκπομπή ‘Το Πρωινό’ στον ΑΝΤ1. Εκεί συνειδητοποίησα ότι πέρα από το modeling, ο χώρος της τηλεόρασης είναι κάτι το οποίο με ελκύει σαν μαγνήτης και έχει την δική του μαγεία! Στην πραγματικότητα ίσως το ήθελα και από πιο παλιά αλλά είναι αυτό που λέμε ότι ελκύεις σε ελκύει! Γνωρίζω ότι χρειάζεται σκλήρή δουλειά ώστε να υπάρξει επιτυχία. Απαιτεί ενέργεια, υπομονή, πολλή πολλή θέληση, αλλά και λίγη τύχη! Είναι ένα κομμάτι το οποίο με ενδιαφέρει πολύ και θα χαιρόμουν να υπάρξουν οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα πιστέψουν σε εμένα ώστε μελλοντικά να καταφέρω να δουλέψω και σε αυτόν τον τομέα παράλληλα με το modeling καθώς το θεωρώ εξέλιξη για μενα!

 

- Μπορεί ένα 20χρονο κορίτσι να " αντιμετωπίσει " τις προκλήσεις και τις δυσκολίες του θεάματος ; 

  Ο χώρος του θεάματος έχει τις δυσκολίες του όπως και κάθε χώρος φυσικά. Ένα κορίτσι 20 ετών αν και μικρό σε ηλικία, πιστεύω πως μπορεί να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που παρουσιάζονται, εφόσον είναι συνειδητοποιημένο, ξέρει τι θέλει και βλέπει όλες τις καταστάσεις με ωριμότητα και όχι παρορμητισμό. Απαραίτητη προϋπόθεση η στήριξη από την οικογένεια, την οποία είμαι ευγνώμων που έχω μία ζωή σε όλα, αλλά και των ανθρώπων που συνεργαζόμαστε, πιστεύουν σε μένα και έχω δίπλα μου!

- Θέλω να μοιραστείς μαζί μας τα πρότυπα σου από τον χώρο της μόδας και της τηλεόρασης . 

 

  Από τον χώρο της μόδας ως αγαπημένο μοντέλο και πρότυπο θα έλεγα  έχω από παιδί την Gisele Bundchen, καθώς την θαυμάζω διότι είναι sexy αλλά ταυτόχρονα πολύ chic. Από τον χώρο της τηλεόρασης αγαπώ Δούκισσα Νομικού!

- Η μεταμόρφωση στην εικόνα σου είναι ένας μοχλός και μια αφορμή που θα μπορούσαν να σε βάλουν σε ένα ριάλιτι μόδας ; 

 

  Στο modeling το πιο σημαντικό κομμάτι πέρα από το να αναδεικνύεις σωστά τον εαυτό σου και τη δουλειά σου στις φωτογραφίσεις, είναι να ξέρεις και να τον μεταμορφώνεις ανάλογα με το concept που έχεις αναλάβει κάθε φορά. Δυνατό χαρτί θεωρείται να μπορείς να ΄΄αλλάζεις΄΄ στυλ, εικόνα  αλλά και έκφραση προβάλλοντας κάθε συναίσθημα που θες να περάσεις στον θεατή. Όλα αυτά λοιπόν ναι, πιστεύω ότι αποτελούν αφορμή ώστε να μπορώ να πάρω μέρος σε ένα ριάλιτι μόδας αναλόγως φυσικά και το περιεχόμενο που έχει.

 

No description available.

- Η διατροφολογία είναι μια αφορμή που θα σε έκανε να πεις τώρα που είσαι μικρή ότι θα ασχοληθείς και θα αφήσεις στην άκρη το μόντελινγκ και τους άλλους στόχους σου ;

 

  Οι σπουδές μου στην Διατροφολογία ξεκίνησαν ένα χρόνο πριν μπω στο χώρο του modeling. Η σχολή μου είναι κάτι που επέλεξα εγώ να κάνω και αγαπώ και σίγουρα θέλω να ολοκληρώσω με επιτυχία. Ο χώρος της μόδας όμως  έχει μπει δυναμικά στη ζωή μου πλέον και είναι κάτι το οποίο θέλω, το εξελίσσω καθημερινά  και θα χαρώ πολύ να φτάσω ψηλά. Έχω στόχους και όνειρα στον χώρο αυτό και παλεύω καθημερινά για να τα καταφέρω! Σίγουρα η Διατροφολογία δεν θα με έκανε να αφήσω στην άκρη το modeling αλλά ουτε θα ήθελα να αφήσω εντελώς και εκείνη καθώς είναι απαραίτητη για το επάγγελμά μου ώστε να ακολουθώ μία υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. 

 

No description available.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper