Γενικές προβλέψεις από τον ταλαντούχο διαισθητικό σύμβουλο Μιχάλη Κυριακόπουλο

  • 30/07/2020 - BLOG
  • |

Γενικές προβλέψεις από τον ταλαντούχο διαισθητικό σύμβουλο Μιχάλη Κυριακόπουλο

Κορονοϊός
Είχα γράψει στα μέσα Μαρτίου ότι ο ιός έχει κατασκευαστεί σε εργαστήριο της Κίνας για λογαριασμό δυτικής χώρας, επιμένω σε αυτή την διαίσθηση και ίσως αποκαλυφθεί αργότερα, επίσης δεν υπήρχε σχέδιο αφανισμού του παγκόσμιου πληθυσμού με την δημιουργία αυτού του ιού, ναι μεν κατασκευάστηκε ως βιολογικό όπλο αλλά δεν είχαν σκοπό να το χρησιμοποιησουν τώρα αλλά ούτε και στο μέλλον. Στο εργαστήριο όμως που δημιουργήθηκε τους ”ξεφυγε” από λάθος (θα το μάθουμε ίσως αργότερα και αυτό)  εν μέρη η Κίνα επιβεβαιώνει αυτή την διαίσθηση μου με την άρνηση της να δεχθεί διεθνή έρευνα στο έδαφος της από πολλές χώρες που το ζητούν επίμονα. Το εμβόλιο για τον κορονοιό θα είναι έτοιμο στις αρχές του 2021 ή το πολύ εως την άνοιξη του ίδιου έτους. Το εμβόλιο θα δημιουργηθεί από χώρα της Ευρώπης και θα παραχθεί σε ευρωπαικό έδαφος.

ΗΠΑ
Για τον Τραμπ ειχα αναλύσει το ψυχολογικό του προφιλ στο παρελθόν. Είχα προβλέψει ότι είναι αλαζόνας και είχα πεί τότε που εκλέχθηκε ότι θα φέρει σε δύσκολη θέση την Αμερική, όπερ και έγινε, στις προσεχείς εκλογές του Νοεμβρίου δεν θα επανεκλεγεί. Μετά την ήττα του θα βγεί εκτός πολιτικής σκηνής, δεν θα παραδεχθεί εύκολα ήττα αλλά το Κογκρέσο θα τον αναγκάσει.

Ρωσία 
Οι Ρώσοι παίζουν σε δύο ταμπλό και δεν θα τους βγεί σε καλό, απ την μία υποστηρίζουν την Τουρκία στο εσωτερικό της και απ την άλλη την πολεμούν με έμμεσο τρόπο σε Λιβύη και Συρία. 

Οι Ρώσοι τελικώς θα χάσουν την Τουρκία με ότι αυτό συνεπάγεται στις βλέψεις τους για την κατασκευή του αγωγού μεταφοράς πετρελαίου πρός την Ευρώπη. Η Ρωσία στο εσωτερικό της Τουρκίας θα υποστεί σημαντική διπλωματική ήττα. Στην Λιβύη και Συρία θα επικρατήσει.  

Τουρκία  
Ο Ερντογάν είναι το ίδιο αλαζόνας όπως και ο Τραμπ, βασίζεται στις πλάτες του Τραμπ αλλά όχι για πολύ καθώς ο Μπάιντεν θα επικρατήσει στις Αμερικανικές εκλογές και τότε ο Ερντογαν θα τα χάσει όλα. Η Τουρκία οδεύει σε πλήρη καταστροφή με την πολιτική του Ερντογάν, η οικονομία της σύντομα ίσως υπαχθεί και στο ΔΝΤ. Η Τουρκική λίρα κατρακυλά ενώ τα κρούσματα του κορονοιού στην χώρα θα εκτοξευθούν το προσεχές διάστημα. 
Οπως είχα γράψει και στο παρελθόν, είχα προβλέψει ότι το υποτιθέμενο πραξικόπημα που έγινε στην Τουρκία το 2016, έγινε από τον Ερντογάν, ο ίδιος το δημιούργησε για να αποκτήσει πλήρη έλεγχο στην Τουρκία ώστε να επιβληθεί άνετα στους Κεμαλιστές και Γκιουλενιστές αντιπάλους του. Ειχα προβλέψει όμως τότε ότι αργότερα θα δολοφονήσουν τον Ερντογάν, μάλλον δικοί του άνθρωποι. Εως τώρα, υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα που επιβεβαιώνουν εν μέρη την τότε πρόβλεψη μου όσον αφορά το πραξικόπημα του 2016, ότι δηλ το δημιουργησε ο Ερντογάν!

Λιβύη  
Ο Χαφταρ θα κερδίσει την Τρίπολη είτε με τα όπλα, είτε με διπλωματικό τρόπο.

Συρία
Ο Ασαντ θα επικρατήσει στην χώρα του με την βοήθεια της Ρωσίας, ο πόλεμος θα τελειώσει εκεί μόλις ο Χαφτάρ πάρει την Τρίπολη στην Λιβύη.

Ελλάδα – Εθνικά θέματα  
Η χώρα μας σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εμπλακεί σε πολεμικές συγκρούσεις με καμία χώρα δίοτι θα βγεί κερδισμένη σε όλα τα επίπεδα μόνο μέσω της διπλωματίας. Οποιος ξέρει να παίζει καλό σκάκι στην Ελληνική κυβέρνηση, θα φανεί τώρα!!

Ελλάδα – Εσωτερικά θέματα 
Κορονοιός 
Προβλέπω ότι θα έχουμε αύξηση κρουσμάτων στα τέλη Αυγούστου με μέσα Σεπτεμβρίου και πιθανό γενικό lockdown, δεν θέλω να βγει αυτή η διααίσθηση σε καμία περίπτωση. Αύξηση εισαγόμενων κρουσμάτων θα έχουμε κυρίως από ”προβληματικές” χώρες όπως είναι η Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία και άλλες.

Πολιτική
ΣΥΡΙΖΑ: Κατα την διάρκεια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, είχα προβλέψει ότι αυτό το πολιτικό σχήμα στο μέλλον θα διαλυθεί και ότι θα είναι αντιπολιτευση για μια τετραετία (τώρα) αλλά στην επόμενη τετραετία δεν θα είναι μέσα στην Βουλή. Τα γεγονότα που ακούμε τωρα και διαβάζουμε μάλλον θα επιβεβαιώσουν και αυτή την διαίσθηση.

ΝΔ: Ενα χρόνο πριν εκλεγεί ο κ. Μητσοτάκης πρωθυπουργός, είχα προβλέψει ότι θα συμβεί και έχω προβλέψει επίσης ότι θα κυβερνήσει για τρείς συνεχόμενες τετραετίες. 

Ευρωπαική Ενωση
Δεν προβλέπω διάσπαση / διάλυση της.

 

Μιχάλης Κυριακόπουλος
Διαισθητικός Σύμβουλος
E: kyriakopoulos.michael@gmail.com
M: 6958 633643
A: Κύθνου 4, Πλ. Κολιάτσου – Τ.Κ. 11255 Αθήνα
ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

PR Γιάννης Καζανίδης 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

    Όνομα:
    *

    Email:
    *

    Σχόλιο:


    Πόσο κάνει 2+3;
    *

    ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
    • Απαγορεύονται οι δημοσιεύσεις με υβριστικό περιεχόμενο.
    • Όλες οι δημοσιεύσεις υπόκεινται στην έγκριση του διαχειριστή.
    • Οι δημοσιεύσεις μπορούν να αφαιρεθούν μόνο από την διαχείριση





  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper