Lilia Vtyrina : Σε μια συνέντευξη από καρδιάς μιλάει για την ζωή της και τις θυσίες που έχει κάνει για την καριέρα της !

Lilia Vtyrina : Σε μια συνέντευξη από καρδιάς μιλάει για την ζωή της και τις θυσίες που έχει κάνει για την καριέρα της !

Μια συνέντευξη με πολλές αλήθειες από την γυμνάστρια και personal trainer που έχει αγαπηθεί στην Ελλάδα για τον επαγγελματισμό της και τον τρόπο που έχει βοηθήσει αθόρυβα πολύ κόσμο. Διαβάστε όσα είπε ..... 

- Θέλω να μου πεις πως διατηρείς αυτό το υπέροχο σώμα .

 
Γιατί είμαι φυσική , προσέχω την διατροφή μου και κάνω πολλά χρόνια γυμναστική. Σκληρές προπονήσεις  και χορό. Θυμάμαι τον εαυτό μου να κάνει διατροφή για αμέτρητες ώρες . Το ωραίο σώμα θέλει μεγάλες θυσίες . 
 
- Σε φλερτάρουν εύκολα οι άνδρες ; 
 
Θα σου πω την αλήθεια. Καθόλου δε με φλερτάρουν , γιατί τους κόβω με το βλέμμα μου. Μόνο που τους κοιτάω εξαφανίζονται για να στο πω απλά και να αστειευτώ λίγο. Πολλές φορές ζητούν να κάνουν γυμναστική μόνο για να με γνωρίζουν και να με δούν από κοντά γιατί δε μπορούν να πιστέψουν το σώμα που έχω και ότι αυτό που βλέπουν σε φωτογραφίες είναι υπαρκτό. Αλλά είναι αληθινή η Λίλια. ΝΑ ΤΟ ΞΈΡΕΤΕ. 
 
 
- Ποιο είναι το ρεκόρ σου καθημερινά στο γυμναστήριο ; 
 
Ρεκόρ δε μπορώ να πω ότι έχω και δε ξέρω ποιες ώρες μπορεί να χαρακτηριστούν ρεκόρ. Κάνω όλη μέρα γυμναστική. Πρωι, μεσημέρι ., βράδυ. όταν νιώσω ότι θέλω να πάρω λίγο οξυγόνο. Σαφώς κάνω και διαλείμματα και έχω χρόνο και για εμένα. Όταν έχασα ένα αγαπημένο πρόσωπό μου στο παρελθόν έκανε πραγματικά όλη μέρα για να " ξεσπάσω " . Βοηθάει την ψυχολογία μου η γυμναστική. Σου δίνει κίνητρο να ξεχάσεις άσχημα πράγματα και να αδειάσει το μυαλό σου. Νιώθεις όμορφα και αποκτάς καλή διάθεση .  Γενικά όμως για να μπω στο κομμάτι της ερώτησης σου θα σου πω ότι κάνω  διπλή προπόνηση καθημερινά. Έξι ώρες το λιγότερο. Στην Ρωσία όταν ήμουν έκανα και δέκα ώρες άσκηση. Ειδικά όταν ασχολιόμουν με το μπαλέτο και με την ενόργανη γυμναστική έκανα πολύ σκληρή προπόνηση γιατί εκεί η νοοτροπία και η πειθαρχεία είναι απίστευτα σκληρή. 
 
- Εργάζεσαι ώς personal trainer και θα ήθελα να μου πεις ποιον θα ήθελες να γυμνάσεις. Ποιόν άνδρα θεωρείς τον πιο σέξι στην Ελλάδα ; 
 
Καλή ερώτηση. Ποιος θα ήθελα να γυμνάσω ε ; Αυτούς που θέλουν και αυτούς που του αγαπούν. Εγώ παίρνω ενέργεια όταν κάνω γυμναστική σε κάποιον. Ένα πρόσωπο που θα ήθελα να γυμνάσω είναι ο ηθοποι΄πος ο Ζαν Κλοντ Βαντάμ. Έχει τρελά ανοίγματα και είναι ξένος. Μου είναι πιο εύκολο επειδή και εγώ κατάγομαι από ξένη χώρα να συνεργάζομαι επαγγελματικά με κόσμο από το εξωτερικό.
No description available.
 
 
- Υπάρχουν όνειρα και φιλοδοξίες; Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου μετά από πέντε χρόνια ;
 
Όνειρα έχουμε όλοι μας και ολος ο κόσμος σ αυτό τον πλανήτη έχει στόχο και φιλοφοξίες. Κάποιοι καταφέρνουν να υλοποιήσουν πράγματα και κάποιοι όχι. Εγώ σχεδόν κατάφερα να κάνω πράξη τα θέλω μου. Έχω ταξιδέψει στην μισή Ευρώπη και έχω δουλέψει στο εξωτερικό πολύ. Απέκτησα εμπειρίες και έβγαλα καλά χρήματα. Όσο έχω βοηθήσει ( αυτοί γνωρίζουν ) δε το κάνω για να μου πουν ευχαριστώ. Απλά νοιώθω μέσα μου γεμάτη. Ο θεός κοιτάζει από ψηλά και αναγνωρίζει. Άρα έχω εισπράξει αγάπη και μου έχουν επιστραφεί διπλά και τριπλά αυτά που έχω δώσει.  Θέλω να σου πω επίσης ότι , όταν εργαζόμουν στον Οροπό ως χορεύτρια δε έπαιρνα ποτέ ποσοστά και για πεντε σεζόν δεν ήθελα αμοιβή. Σέβομαι και δυσκολίες που έρχονται σε επιχειρήσεις και μπαίνω στο μυαλό τους όταν υπάρχει κρίση. 
No description available.
 
Κλείνοντας την συνέντευξη της στο Newspistol.gr η Λία αναφέρει ένα γενικό μήνυμα. Θέλω να πω σε όλο τον κόσμο ότι οι αναμνήσεις μένουν αλλά οι άνθρωποι κάποια στιγμή φεύγουν. Όπότε ας χαιρόμαστε τις όμορφες και ωραίες στιγμές και να ξεχνάμε ότι μας έκανε να στεναχωρηθούμε στο παρελθόν. Εμένα σαν Λίλια δε με έχει αλλάξει το χρήμα . Ευτυχία είναι να σε γεμίζει η ζωή, η δουλειά σου και να έχεις στα εύκολα και στα δύσκολα ανθρώπους που θα σε στηρίξουν. Να χαίρεται ο κόσμος με την επιτυχία του άλλου και να μην προσπαθούν να τον ρίξουν από την κορυφή χωρίς λόγο. Αυτό με στεναχωρεί και μπορεί να με κάνει έξαλλη. 
No description available.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper