Φαίη Σκορδά στον Νίκο Χατζηνικολάου : «Το τελευταίο πράγμα που ήθελα ήταν να χωρίσουμε με τον Γιώργο Λιάγκα

Φαίη Σκορδά στον Νίκο Χατζηνικολάου : «Το τελευταίο πράγμα που ήθελα ήταν να χωρίσουμε με τον Γιώργο Λιάγκα

Η γυναίκα πίσω από το τιμόνι της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 άνοιξε την καρδιά της στον Νίκο Χατζηνικολάου για τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη ενώ δεν δίστασε να επεκταθεί και σε πιο προσωπικές συζητήσεις.

Μιλώντας για τις σπουδές της αποκάλυψε ότι φοίτησε στην Μπολόνια στη σχολή του Ουμπέρτο Έκο με αντικείμενο την Τέχνη, οι οποίες τη βοήθησαν πολύ στη συνέχεια λόγω της μόρφωσης που πήρε.

Η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην περιπέτεια που έζησε με τον κορονοϊό:

«Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι υπήρχε μία κόπωση. Ήμουν ασυμπτωματική. Εγώ έκανα τεστ από φόβο, για λόγο τελείως προσωπικούς. Ήθελα να δω αν έχω από άγχος. Τώρα έχω αντισώματα. Δεν ξέρω αν γίνεται να νοσήσω ξανά».

Η αγωνία της ήταν μεγάλη τότε καθώς ήθελε να προστατεύσει με κάθε τρόπο τα παιδιά της. Για εκείνη οι δυο γιοι της είναι ολόκληρη η ζωή της και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά δεν βάζει πάνω από εκείνους τίποτα και κανέναν. «Τα παιδιά μου είναι πάνω από τη δουλειά μου, είναι πάνω από όλα. Πάνω από τη ζωή μου».  

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε όπως ήταν αναμενόμενο η αναφορά στον γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα και την απόφασή τους να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους μετά από 6 χρόνια έγγαμου βίου: «Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω. Το τελευταίο πράγμα που ήθελα ήταν αυτό. Δεν ήταν εύκολο, ούτε απλό. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Είμαστε διαφορετικοί. Ό,τι και να είναι, όμως, από τη στιγμή που είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου είναι η οικογένεια. Δεν πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο η τριβή στη δουλειά. Εγώ με τον Γιώργο γελούσα, περνούσαμε καλά. Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος που βλέπαμε κάποια πράγματα. Έβλεπα το άσπρο, έβλεπε το μαύρο. Αν υπήρχε τρόπος θα το κάναμε», υπογράμμισε.

Είναι γνωστό ότι πια έχει προχωρήσει τη ζωή της βρίσκοντας τον έρωτα ξανά στο πρόσωπο του επιχειρηματία, Νίκου Ηλιόπουλου. Όπως είπε, το γεγονός ότι γνωστοποιήθηκε η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει ταυτόχρονα τη σοβαρότητα του δεσμού τους. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα επέτρεπε ποτέ να διαρρεύσει κάτι σχετικό.

 

«Είμαι χαρούμενη. Το καλοκαίρι ήρθε ο Νίκος και χωρίς να μου το πει πήγε στη νονά μου να τη γνωρίσει και μου έστειλε μία selfie. Όχι, δεν ζήτησε το χέρι μου. Απλά είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ για τον τρόπο που με βλέπει. Γιατί δεν λες εσύ που τον γνώρισες;», είπε η Φαίη δίνοντας «πάσα» στον συνεντευξιαστή της.

Θα ήθελε να κάνει κι άλλο παιδί;

«Λατρεύω τα παιδιά αλλά δεν ξέρω πως θα ακουστεί για μένα το πιο σημαντικό είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης σε αυτή τη φάση. Μέσα μου επειδή εξαιτίας του διαζυγίου που πήραμε με το Γιώργο θεωρώ ότι δυσκολέψαμε τα παιδιά μας δεν θα ήθελα να τα φέρνουμε σε δύσκολη θέση».

Τέλος, η οικοδέσποινα του «Πρωινού» αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική αρένα με τον τρόπο που έχει διαμορφωθεί τη φετινή χρονιά. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εμφανίστηκε στην εκπομπή συγκρίνοντάς την με την Ελένη Μενεγάκη κι εκείνη αμέσως τον διέκοψε για να πει:

«Για εμένα η Ελένη Μενεγάκη είναι η καλύτερη παρουσιάστρια που έχουμε στην ελληνική τηλεόραση. Δεν μπαίνω σε αυτή τη σύγκριση, γιατί δεν υπάρχει σύγκριση. Δεν ήθελα να φύγει, ήθελα να της κάνω μία αγκαλιά γι΄αυτό είχα κάνει εκείνο το ποστ. Ελένη Μενεγάκη είναι μία και αυτή θα έπρεπε να είναι η απάντηση από όλες τις παρουσιάστριες ».

 
 
 
 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper