Αποκλειστικό : Έξαλλος ο σύντροφος της παίχτριας του Big Brother με το ρόζ βίντεο που έχει διαρρεύσει παντού ! Όλο το ρεπορτάζ !

  • 16/10/2020 - SHOWBIZ - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Αποκλειστικό : Έξαλλος ο σύντροφος της παίχτριας του Big Brother με το ρόζ βίντεο που έχει διαρρεύσει παντού ! Όλο το ρεπορτάζ !

Στο εξώφυλλο της Espresso είδαμε χθες μια " φωτογράφηση " παίχτριας του Big Brother σε ερωτική της επαφή με παρτενέρ που ασφαλώς και δε μπορούσαμε να ξέρουμε ποιος είναι. Αναλυτικά το ρεπορτάζ έλεγε :  Ο «ιός» των ροζ βίντεο έχει τρυπώσει για τα καλά στην εγχώρια showbiz! Το ένα μετά το άλλο «σκάνε» τα αποκαλυπτικά πλάνα από τις βιντεοσκοπημένες ιδιαίτερες στιγμές γυναικών που εισέβαλαν σε realities με μοναδικό σκοπό τη δημοσιότητα!

Φαίνεται πως πρώην ερωτικοί σύντροφοι των wannabe στάρλετ της ελληνικής τηλεόρασης, έχοντας στο αρχείο τους τα… αμαρτωλά βίντεο, έχουν βαλθεί να εξευτελίσουν δημοσίως τις παρτενέρ τους, διακινώντας στο διαδίκτυο το «καυτό» υλικό.

Πάμε στο ρεπορτάζ μας. Στο βίντεο διάρκειας 8 λεπτών υπάρχει μια ερωτική συνεύρεση της παίχτριας που μέχρι και σήμερα έχει απασχολήσει πολύ μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και κάθε μέρα είναι κεντρικό θέμα σε όλα τα site με την συμπεριφορά της αλλά  και με όσα γίνονται στο παιχνίδι. Όπως μαθαίνω ο σύντροφός της παίχτριας εδώ και 11 χρόνια περίπου  ( για πρώτη φορά μαθαίνουμε ότι υπάρχει άτομο που είναι στην ζωή της όλα αυτά τα χρόνια  ) απο χθες κινήθηκε αστραπιαία και μίλησε τόσο στην αστυνομία όσο και στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με μοναδικό σκοπό να μαθευτεί ποιος διέρρευσε το βίντεο και να σταματήσει όσο είναι δυνατό η αναπαραγωγή απο Blogs. Επίσης περιμένει όταν θα αποχωρήσει η κοπέλα του από το παιχνίδι να την ενημερώσει και να χαράξουν κοινή πορεία.

Αυτό που έχω μάθει επίσης είναι ότι μιλάμε για ένα βίντεο προ δεκαετίας περίπου και με κάποιο τρόπο " καποιος " το απέσπασε και το έδωσε για να βλάψει την εικόνα της παίχτριας του Big Brother. Στο υλικό αυτό  πρωταγωνιστής είναι o άνδρας που έχει δεσμό όλα αυτά τα χρόνια με την διάσημη πλέον διαγωνιζόμενη . Αντίδραση είχαμε και απο στενό συνεργάτη της κοπέλας που μάλιστα στο post που έκανε στα social media με σκληρό ύφος αναφέρει και το μικρό της όνομα. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο που είναι και μάνατζερ της σε εξτρά που κάνει στο εξωτερικό η συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη.

Χαρακτηριστικά έγραψε : " Βγάλτε και κανα βίντεο με κανέναν χωρίς δόντια ανηλικο για να κάνετε καλα τον εαυτό σας..η δημοσιότητα τόσο προσωπικών δεδομένων διώκεται..σύντομα τα νέα..όσο για τον πρωταγωνιστη είναι ένας από τους μοναδικούς ανθρώπους που αγαπάει και στηρίζει τόσα χρόνια την Σοφία..μην μου ξανά στείλετε μηνύματα γι αυτο το θέμα έχει καταντήσει αηδία η συνέχεια στα δικαστήρια για τους έξυπνους που χαίρονται με την λύπη του άλλου με σκοπό να πουλήσουν " !


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • BIOART

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • MUSEUM
  • Casper
  • Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος