Κώστας Τσουρός: «Έχω μετανιώσει επειδή έχω εμπιστευτεί λάθος ανθρώπους»

Κώστας Τσουρός: «Έχω μετανιώσει επειδή έχω εμπιστευτεί λάθος ανθρώπους»

Μίλησε στο You για τους φίλους που από λάθος εμπιστεύτηκε, για τις σκοπιμότητες και όσα τον πλήγωσαν, για την οικογένειά του, για τα άγνωστα παιδικά του χρόνια, αλλά και για το τηλεοπτικό πρόσωπο που τον βοήθησε όσο κανένα άλλο... εν αγνοία του!

Τι λάθος χρεώνεις στον εαυτό σου;

Έχω μετανιώσει επειδή έχω εμπιστευτεί στο παρελθόν λάθος ανθρώπους νομίζοντας ότι είναι φίλοι μου. Έχω μετανιώσει επίσης γιατί δεν καταλάβαινα ότι κάποιοι μου έβαζαν... τρικλοποδιές και εγώ πατούσα κανονικά την μπανανόφλουδα που μου έριχναν. Έχω μετανιώσει επειδή κάποιες φορές ήμουν περισσότερο οξύθυμος απ' ό,τι χρειαζόταν, αν διαφωνούσα με κάτι. Τέτοιες αντιδράσεις όμως έχει ο καθένας μας στο σπίτι του, στην οικογένειά του, πολύ περισσότερο και στη δουλειά του όταν αισθάνεται τους συναδέλφους τους ως οικογένεια.

Εντάσεις και νεύρα πάνω στη δουλειά όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε βιώσει...

Έχει υπάρξει όμως ένα περιστατικό έντασης, το οποίο με ακολουθεί ως φήμη και δυστυχώς δεν δόθηκε προς τα έξω η πραγματικότητα. Με «φωτογράφιζαν» διάφορα sites για ένα συμβάν και όταν γίνεται με αυτό τον τρόπο, δεν δίνεις το δικαίωμα σε κάποιον να απαντήσει. Είναι και αυτό μια τακτική. Ξέρεις ότι αυτό που γράφεις είναι ψέμα, αλλά δεν βάζεις το όνομα του προσώπου στο οποίο αναφέρεσαι, γιατί αν το κάνεις θα υποστείς τις συνέπειες.

 

Υπήρχαν ωστόσο site που ανέφεραν ευθέως ότι είχες έναν διαπληκτισμό με τη τότε φίλη σου και συνάδελφο Φωτεινή Πετρογιάννη και μάλιστα ανέφεραν ότι δεν μείνατε μόνο στην λογομαχία....

Καταρχάς, η Φωτεινή δεν ήταν μόνο, παραμένει ακόμη και τώρα φίλη μου. Υπήρχε διαπληκτισμός, αλλά όχι ξυλοδαρμός. Το παρήγορο για μένα, και αυτό που με κάνει να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου, είναι πως και τη Φωτεινή να ρωτήσουν, το ίδιο με μένα θα απαντήσει.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper