Νίκος Κοκλώνης : " Όσο υπάρχει πανδημία δε θα ξεκινήσω το Celebrity Travel " !

Νίκος Κοκλώνης :  Όσο υπάρχει πανδημία δε θα ξεκινήσω το Celebrity Travel  !

Για το Just the 2 of us μίλησε στο «Τηλέραμα» ο παραγωγός και παρουσιαστής του σόου, Νίκος Κοκλώνης.

«Νιώθω πλέον μεγάλη οικειότητα με το J2US. Είναι ένα μέρος της ζωής και της καθημερινότητάς μου, γιατί για μένα το J2US δεν είναι μόνο η τηλεόραση. Θα έλεγα πως έτοιμος είμαι πάντα όταν ξεκινά ένα πρότζεκτ γιατί δεν αφήνω ποτέ τίποτα στην τύχη. Νιώθω και πιο εξοικειωμένος. Και ακόμα πιο ενθουσιασμένος από πέρυσι. Το Just το φτιάξαμε με την ομάδα μου πολύ καιρό πριν από την πρεμιέρα του, ασχοληθήκαμε και εξακολουθούμε να ασχολούμαστε με κάθε μικρή και μεγάλη λεπτομέρεια: τα σκηνικά, τους διαγωνιζόμενους, τις εκπλήξεις, το πώς θα δέσουν τα ζευγάρια, τα τραγούδια».

«Το δύσκολο ήταν η τελική επιλογή. Θα μπορούσαμε να έχουμε 30 ζευγάρια και έπρεπε να επιλέξουμε 14» συμπληρώνει.

Δέχτηκε «πιέσεις» να πάρει στο σόου άτομα που έχουν μείνει εκτός χώρου;

«”Πιέσεις” δεν είναι η σωστή λέξη. Πολλοί celebrities μάς εξέφρασαν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν. Και δεν είναι καθόλου άνθρωποι που έχουν μείνει “εκτός χώρου”. Είναι όλοι εντός χώρου και ήταν ενθουσιασμένοι με την προοπτική να είναι στο Just. Με όσους δεν προχωρήσαμε φέτος, άλλωστε, μπορεί να προχωρήσουμε την επόμενη σεζόν».

Για την Ελένη Τσολάκη που δεν είναι στο σόου επανέλαβε πως ο λόγος είναι ότι «δεν ήταν πολύ έτοιμη φωνητικά και ο τραγουδιστής (Ηλίας Βρεττός) που είχαμε συζητήσει για ζευγάρι της είχε ήδη ξεκινήσει πρόβες με άλλη συμμετέχουσα».

Όσο για το αν τον τρομάζει το ενδεχόμενο να διακοπεί το σόου λόγω κορονοϊού: 

«Ξεκινάμε πάντα με θετική σκέψη. Επιπλέον, από την αρχή κιόλας της πανδημίας παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, στον μέγιστο βαθμό. Τεστ, προφυλάξεις, αποστάσεις, τα πάντα! Πέρυσι αυτό λειτούργησε άψογα και ευχόμαστε να πάμε και φέτος το ίδιο καλά, με ασφάλεια, σεβασμό και προσοχή. Η πανδημία όλους μάς φοβίζει αλλά δεν μας ακινητοποιεί».

Τέλος, απέκλεισε να ξαναρχίσουν τα γυρίσματα του Celebrity Travel όσο υπάρχει πανδημία διότι δεν θέλει να συμβιβαστεί με τίποτα σε σχέση με αυτό που έκανε μέχρι τώρα.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper