Η γραμμή ζωής του Δημήτρη Κεχαγιά : Το χειρουργείο , η οικονομική ζημιά και η πρόκληση του Big Brother !

Η γραμμή ζωής του Δημήτρη Κεχαγιά : Το χειρουργείο , η οικονομική ζημιά και η πρόκληση του Big Brother !

Την δική του Γραμμή ζωής χάραξε ο Δημήτρης Κεχαγιάς στο Big Brother και στάθηκε στους πιο σημαντικούς σταθμούς της ζωής του. Οι δυσκολίες στην εφηβεία, το χειρουργείο που τον σταμάτησε για κάποια χρόνια από το kick boxing και η δύσκολη οικονομική κατάσταση ήταν κάποια από τα θέματα που θέλησε να μοιραστεί με το κοινό.

«Γεννήθηκα το 1992 κι είχα ένα θέμα στο ισχίο που ξεπεράστηκε. Στην εφηβεία άλλαξα πολλά σχολεία γιατί ήμουν ατίθασος. Το 2007 τσακώθηκα με κάποια παιδιά που έκαναν bullying σε κάποιον που ήταν παχύσαρκος κι άλλαξα σχολείο. Το 2008 πέθανε φίλος μου από υπερβολική δόση ναρκωτικών και κλείστηκα στον εαυτό μου. Το 2010 ξεκινώ kick boxing και παίζω τον πρώτο μου αγώνα. Κάποια στιγμή είχα ένα γλίστρημα και έφυγε το γόνατό μου και γύρισε προς τα πίσω.

Πήγαμε για χειρουργείο κι έπρεπε να αθληθώ σε τουλάχιστον δύο χρόνια. Το 2012 επέστρεψα κι αγωνίστηκα ξανά γιατί με πίστευε ο πατέρας μου. Γίνομαι πρωταθλητής Ελλάδος για πρώτη φορά. To 2016 έπαιξα το τελευταίο μου επαγγελματικό παιχνίδι κι άνοιξα μαγαζί εστίασης. Έπειτα πέσαμε οικονομικά κι έτσι ήρθε η ευκαιρία για το Big Brother, αν και στην αρχή φοβόμουν.»


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • Casper