Απίστευτος καβγάς με Σοφία Δανέζη και ΧΑΟΣ ! Τσίριζε και έβριζε . Όλα ξεκίνησαν από την Ραίσα !

Απίστευτος καβγάς με Σοφία Δανέζη και ΧΑΟΣ ! Τσίριζε και έβριζε . Όλα ξεκίνησαν από την Ραίσα !

Ραίσα - Σοφία Δανέζη : Η πρώτη εξομολογήθηκε στην δεύτερη πως ο Χρήστος Βαρουξής και ο Δημήτρης Πυργίδης της είπαν διάφορα πράγματα ενώ μάλιστα την χαρακτήρισαν κομπάρσο. Η Ραΐσα μάλιστα της είπε ότι οι δύο άνδρες προσπάθησαν να την πείσουν πως ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία Δανέζη την ψήφισαν επειδή την θεωρούν αδύναμη παίκτρια. Η τραγουδίστρια έγινε έξαλλη. Πήγε και τους βρήκε και άρχισε να τσιρίζει και να βρίζει ενώ ήταν έξω φρενών!

 

Η νεαρή παίκτρια του «Big Brother» μετά το άκουσμα όσων της ανέφεραν οι συμπαίκτες της στεναχωρήθηκε και «κλείστηκε» στον εαυτό της ενώ δεν άφηνε κανέναν να την πλησιάσει. Η μόνη που κατάφερε να της αποσπάσει μια κουβέντα ήταν η Σοφία Δανέζη. Όταν όμως η Ραΐσα Κόντη ανέφερε στην τραγουδίστρια το τί την απασχολεί, η Σοφία Δανέζη εκνευρίστηκε απίστευτα με αποτέλεσμα να κάνει έκρηξη.

Η Σοφία Δανέζη βγήκε από το τζακούζι όπου καθόταν με την Ραΐσα Κόντη και κατευθύνθηκε στους Χρήστο και Δημήτρη όπου τους ζήτησε τον λόγο για τα όσα ανέφεραν και τους προειδοποίησε πως αν βγει έξω από το σπίτι και δει πως όντως τα έχουν πει αυτά για τα οποία την ενημέρωσε η Ραϊσα θα γίνει πανικός. Βέβαια, ο Δημήτρης Πυργίδης ακολούθησε την Σοφία πίσω στον τζακούζι και ήταν η σειρά του να κάνει έκρηξη.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • Casper