Ζήνα Κουτσελίνη: " Όταν μια γυναίκα 50 ετών και μάλιστα μάνα εκτίθεται στον τηλεοπτικό αέρα πρέπει και τα λόγια να είναι κόσμια " !

Ζήνα Κουτσελίνη:  Όταν μια γυναίκα 50 ετών και μάλιστα μάνα εκτίθεται στον τηλεοπτικό αέρα πρέπει και τα λόγια να είναι κόσμια  !

Στην κάμερα του "Έλα Χαμογέλα"  και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη και σχολίασε το νέο βήμα της Τατιάνας Στεφανίδου. 

«Όλοι ίσα είμαστε, κάποιος λίγο παραπάνω, κάποιος λίγο παρακάτω. Από αυτή τη ζώνη έχουν περάσει όλοι απέναντί μας. Έρχεται η Τατιάνα απέναντί μας ή πάει αλλού; Δεν υπάρχουν αντίπαλοι, υπάρχουν καλές και κακές εκπομπές. Η Τατιάνα δεν είναι νέος αντίπαλος είναι παλιός, την ξέρουμε. Είναι η Τατιάνα. Τη φοβόμαστε λες; Εγώ δεν φοβάμαι κανέναν»,είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Ο συγκεκριμένος όμιλος αποφάσισε να βάλει δύο εκπομπές απέναντι -αν ισχύει αυτό γιατί εγώ δεν το ξέρω. Αυτό νομίζω είναι για να σας συντρίψει όλους. Εγώ λοιπόν πιστεύω ότι θα γειώσουμε τον ανταγωνισμό πριν ξεμαλλιαστούμε».

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε και για το περιστατικό στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τις "Σφήκες": «Είναι λήξαν το περιστατικό με τις Σφήκες. Για μένα η τηλεόραση δεν έχει να κάνει με το YouTube και το Instagram. Όταν μια γυναίκα 50 ετών και μάλιστα μάνα εκτίθεται στον τηλεοπτικό αέρα πρέπει και τα λόγια να είναι κόσμια» είπε χαρακτηριστικά.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • Casper