Από το Δημαρχείο στο σπίτι του Big Brother . Ο παίχτης που άφησε το στίγμα του στο παιχνίδι !

  • 22/11/2020 - SHOWBIZ - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Από το Δημαρχείο στο σπίτι του Big Brother . Ο παίχτης που άφησε το στίγμα του στο παιχνίδι !

Ο Χρήστος Μακρίδης ήταν ένας από τους παίκτες του νέου Big Brother στον ΣΚΑΪ ο οποίος κατάγεται από τα Σεβαστιανά του Δήμου Σκύδρας (Πέλλα). Είναι παντρεμένος και έχει μια κορούλα 2 ετών. Την προηγούμενη τετραετία ήταν Αντιδήμαρχος καθαριότητας.  Στο εισαγωγικό του βίντεο είχε πει στα τέλη Αυγούστου που άρχισε το παιχνίδι : “Ονομάζομαι Μακρίδης Χρήστος. Είμαι από τη Σκύδρα. Είμαι παντρεμένος. Έχω μία κόρη και ασχολούμαι με τα κοινά. Υπήρξα Αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου επί 30 μήνες, πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά και τα καταφέραμε”.

Χρήστος Μακρίδης: Αυτή είναι η γοητευτική σύζυγος του αντιδημάρχου του "Big  Brother" | fthis.gr

Συνεργάτης του είπε: “Την περίοδο που ήταν Αντιδήμαρχος μπορούσε να πάρει ακόμα και το χορτοκοπτικό που είχε ο δήμος και έβαζε πλάτη κάνοντας δουλειά εργάτη. Είναι σεμνός, ταπεινός. Είναι ένας άνθρωπος αυθεντικός, λαϊκός”.

Ο Χρήστος συνέχισε λέγοντας: “Μέσα στο σπίτι του Big Brother και πιάτα θα πλένω και θα μαγειρέψω και θα κάνω τα πάντα. Είμαι αποφασιστικός, δίκαιος, ειλικρινής και κοινωνικός. Εάν ήμουν πρωθυπουργός για μία ημέρα θα έδινα την Ελλάδα στους Έλληνες. Δεν είμαι ρατσιστής, δεν έχω τίποτα με κανέναν. Δεν έρχονται μετανάστες στην Ελλάδα. Έρχονται εισβολείς. Εισβάλλουν στα νησιά μας, εισβάλλουν στον Έβρο”.

Χρήστος Μακρίδης: Αυτή είναι η σύζυγος του παίκτη του Big Brother! "Μία  μέρα τη γνώρισα και την άλλη την παντρεύτηκα"

Τέλος ο Χρήστος είπε: “Στο σπίτι του Big Brother θα μπω να γνωρίσω τους δεκαπέντε καινούριους ανθρώπους και την πρόκληση που θα μου συμβεί μέσα στο σπίτι. Σε εμένα ο κόσμος θα ξεχωρίσει την ειλικρίνειά μου, τη δικαιοσύνη και το ποντιακό μου στοιχείο. Δεν μπορώ να κάνω παρέα με τους ψεύτες και τους υποκριτές. Αν κερδίσω το έπαθλο θα κοιτάξω να εξασφαλίσω το μέλλον της κόρης μου και το μέλλον το δικό μου”. Ποια είναι η ηλικία του; Ο Χρήστος Μακρίδης είναι 46 ετών. Έχει γεννηθεί στις 3 Ιουλίου 1974.

Χρήστος Μακρίδης: Αυτή είναι η σύζυγος του παίκτη του Big Brother! "Μία  μέρα τη γνώρισα και την άλλη την παντρεύτηκα"

Αποχώρησε από το παιχνίδι με ψηλά το κεφάλι και μετά απο μάχες που έδωσε με τον κόσμο να τον κρατάει μέσα. Έκανε λάθη , είχε ωραίες και δυνατές στιγμές και σίγουρα η φιγούρα του ήταν απο τις πιο ενδιαφέρουσες στο ριάλιτι τις νέας εποχής. 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • Casper