Θοδωρής Αθερίδης : "Δεν εξηγείται ο έρωτας, δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτόν. Δεν έχει νόημα η ζωή σου " !

Θοδωρής Αθερίδης :  Δεν εξηγείται ο έρωτας, δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτόν. Δεν έχει νόημα η ζωή σου  !

Για τη δύσκολη περίοδο που τον οδήγησε στον ψυχαναλυτή, για το στρες αλλά και για τους μεγαλύτερους "δράκους" που έχει ακούσει για εκείνον, μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης σε μια σπάνια εξομολόγηση.

Ο γνωστός ηθοποιός συναντήθηκε με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και άνοιξε τα χαρτιά του, εξηγώντας αρχικά γιατί προτιμάει τον πνευματικό από τον ψυχαναλυτή, αλλά και πώς το άγχος τον οδήγησε στο... ντιβάνι του ψυχολόγου.

"Έχω πνευματικό γιατί πιστεύω πιο πολύ στην εξομολόγηση, στην προσευχή, στα μυστήρια. Δεν θεωρώ την ψυχανάλυση ότι είναι κάτι το δεύτερο, όταν χρειάστηκε να πάω σε ψυχίατρο, πήγα. Είχα πολύ στρες και έπρεπε να το διαχειριστώ. Εγώ νόμιζα ότι έχω κατάθλιψη, ο ίδιος μου είχε πει ότι είναι στρες. Νιώθεις να συντελείται ένα θαύμα, μια θεραπεία μέσα σου, ήσυχα σαν ένα ήπιο φάρμακο που πήρες.

Ο άνθρωπος παραπάνω από το μισό είναι μεταφυσικός, ο έρωτας για παράδειγμα είναι μεταφυσικός. Δεν εξηγείται ο έρωτας, δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτόν. Δεν έχει νόημα η ζωή σου, η ανάγκη προς την ηδονή, προς τα πάθη είναι μεταφυσική αυτή η ανάγκη" δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ πολύ θετική επίδραση στη ζωή του και την ψυχολογία του είχε ο ερχομός του εγγονού του.


Σε ερώτηση για το ποιο είναι το μεγαλύτερο μύθευμα που έχει γραφτεί για εκείνον. ο Θοδωρής Αθερίδης απάντησε: "Μου βάζουν λόγια στο στόμα άνθρωποι που ανήκουν στην κατηγορία που ούτως ή άλλως δεν με γουστάρουν. Άσχετος κόσμος. Παίρνουν μια φωτογραφία μου και αρχίζει και με πολιτικοποιεί, για το ΣΥΡΙΖΑ είπε αυτό, για τον Μητσοτάκη είπε αυτό, λόγια που δεν έχω πει. Υπάρχει πάρα πολύ μίσος αλλά δεν σημαίνει ότι το μίσος αυτό γεννήθηκε τώρα, επειδή ταλαιπωρούνται οι άνθρωποι. Πάντα υπήρχε".


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper