H Σοφία Στεφανίδου συστήνεται στο Newspistol.gr : " Ξέρω πού βρίσκονται οι ανήθικες προτάσεις και γιΆ αυτό ακολουθώ άλλο δρόμο " !

H Σοφία Στεφανίδου συστήνεται στο Newspistol.gr :  Ξέρω πού βρίσκονται οι ανήθικες προτάσεις και γιΆ αυτό  ακολουθώ άλλο δρόμο  !

Συνέντευξη στο Newspistol.gr έδωσε η Σοφία Στεφανίδου που έχει κερδίσει followers και τον θαυμασμό του ανδρικού πληθυσμού μέσα από τα social media. Μας μίλησε για τις ανήθικες προτάσεις , τα σχέδια της αλλά το πως διαχειρίζεται τις σπουδές της και το πτυχίο που έχει πάρει. 

- Ένα νέο, όμορφο φρέσκο κορίτσι που ευελπιστεί να φτάσει που;

Κινούμαι σε διάφορους χώρους αυτή τη στιγμή κι ευελπιστώ να φτάσω σε όλους όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν θα πω τους στόχους μου, αλλά θα τους δείξω.

-  Σπούδασες  νηπιαγωγός και τώρα κάνεις το μεταπτυχιακό σου στον δημόσιο λόγο και τα ψηφιακά μέσα . Θα σε ενδιέφερε να ακολουθήσεις το κομμάτι αυτό;

Συνειδητά επέλεξα αυτό το μεταπτυχιακό καθώς είχα μεγάλο ενδιαφέρον για τα digital media.Ωστόσο, τώρα έχω επικεντρωθεί στα social media με τα οποία κι ασχολούμαι έχοντας πολλή όρεξη κι ενθουσιασμό.

-  Πιστεύεις ότι τα social media που ασχολείσαι ενεργά μπορούν εάν υπάρχει υπερβολή να κάνουν ζημιά σε ένα δημόσιο πρόσωπο;

Σίγουρα.Όσο πιθανό είναι να ευνοηθείς από την καθημερινή έκθεση στα social media,τόσο πιθανό είναι και να σου κάνουν ζημιά. Οπότε πρέπει να προσέχεις τί ακριβώς δημοσιεύεις αλλά και τί λες...

No description available.

- Τι είναι αυτό που σε εξιτάρει όταν ακούς σόουμπιζ και τηλεόραση;

Δεν μπορώ να εξηγήσω και να ονομάσω τί ακριβώς είναι αυτό που με εξιτάρει..Ανέκαθεν πάντως με τραβούσε αυτός ο χώρος και πιστεύω ότι θα υπάρξει πολύ καλή συνέχεια εδώ..

- Έχεις πρότυπα στο χώρο αυτό;

Υπάρχουν κάποια άτομα που θαυμάζω σ’αυτό το χώρο αλλά δεν έχω κάποιο πρότυπο.

-  Έχεις δεχτεί κάποια ανήθικη πρόταση απο κάποιον για να κάνεις αυτό που αγαπάς;

Μέχρι στιγμής κάνω ό,τι αγαπάω μακριά από ανήθικες προτάσεις. Ξέρω πού θα βρεθούν τέτοιες προτάσεις γι’αυτό κι ακολουθώ άλλο δρόμο.

- Ποιο είναι το πρότυπο του ιδανικού άντρα για σένα;

Δεν έχω κάποιο πρότυπο αλλά σίγουρα ο ιδανικός άνδρας μεταξύ άλλων πρέπει να είναι ειλικρινής,έξυπνος και με χιούμορ.

- Την σέξι εκδοχή σε μία κοπέλα πως την ορίζεις εσύ; Νιώθεις σέξι και ποιο είναι το δυνατό σου σημείο επάνω σου ; 

Σέξι μπορεί να την κάνει το ντύσιμο,ο τρόπος που φέρεται,ο τρόπος που μιλάει..Κάθε κοπέλα είναι με καποιο τρόπο σεξι αλλά θέλει προσοχή να μην ξεφύγει κι αυτό κάνω κι εγώ. Εξάλλου όπως είπαμε, η σέξι εκδοχή μπορεί να είναι class. Όσο για το πιο δυνατό σημείο πάνω μου,αφήνω να το απαντήσετε εσείς..

-  Τικ τοκ, ίνσταγκραμ, facebook, Twitter! Τι προτιμάς εσύ και πόσα post πιστεύεις ότι πρέπει να γίνονται ημερησίως;

Η ερώτηση που περίμενα . Νομίζω πως είναι πλέον γνωστή η αδυναμία που έχω στο TikTok στο οποίο αρκεί ένα post την ημέρα. Και φυσικά, λατρεύω και το Instagram στο οποίο πιστεύω ότι πρέπει να γίνονται συχνά posts(αν και προσωπικά δίνω έμφαση στα καθημερινά stories)!

No description available.

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper