Συνέντευξη στο Newspistol.gr : Η Κυριακή Δρίβα είναι το νέο κορίτσι του MAD και αποκαλύπτεται !

Συνέντευξη στο Newspistol.gr : Η Κυριακή Δρίβα είναι το νέο κορίτσι του MAD και αποκαλύπτεται !

Είναι νέα,ωραια,ταλαντούχα & πολλα υποσχόμενη,η Κυριακή Δριβα είναι το νέο κορίτσι του MAD. Είναι μόλις 29 ετών,έχει σπουδάσει Φιλολογία στο ΕΚΠΑ και Δημοσιογραφία στο Ant1 MediaLab.Αλλα δεν σταμάτησε  εκει,καθώς  είναι πτυχιουχος πιάνου και ειδικης αρμονιας. Η μεγάλη της αγάπη είναι η τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Ξεκίνησε στον Sok fm της Χαλκίδας,ύστερα μεταπήδησε για λίγο στον Party 104 ,εργάστηκε στην δημοσιογραφική ομάδα διαφόρων εκπομπών του Ant1 και εδώ και λίγο καιρό ανήκει στην οικογένεια του MAD. Έχει δίκη της ραδιοφωνική εκπομπή καθημερινά 07:00-10:00, ενώ πολύ σύντομα θα βρεθεί κ με δική της τηλεοπτική εκπομπή.

No description available.

 Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με τη δημοσιογραφία;

Από μικρή που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω Δημοσιογράφος -Παρουσιάστρια. Είχα πρότυπο αρχικά την Ελλη Στάη και μετά την μοναδικη Ελένη Μενεγακη,μου άρεσε ο τρόπος τους,η ενέργεια τους, η κάθε μια βέβαια για διαφορετικό λόγο μιας κ αντιπροσωπεύουν η μια την ενημέρωση κ η άλλη την ψυχαγωγία. Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου σε μια άλλη διαφορετική δουλειά, χωρίς να σημαίνει φυσικά ότι δεν θα το κάνω αν πρέπει να βρω τόσο για να βγάζω τα προς το ζην μου. Από την άλλη πλευρά, η μουσική ήταν πάντα μέσα μου, ασχολούμαι με το πιάνο τα τελευταία 25 χρόνια και το «μικρόβιο» του ραδιοφώνου ήταν κάτι που μπήκε αβίαστα στην καρδιά μου!

Σκέφτεσαι μελλοντικά να αναλάβεις κάτι πάνω τον τομέα της ενημέρωσης;

Από μικρή έλεγα ότι θέλω να γίνω δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων, οπότε δεν το αποκλείω στο μέλλον. Θα μου άρεσε πολύ. Ωστόσο, προς το παρόν θα ήθελα να ασχοληθώ με την ψυχαγωγία και φυσικά να συνεχίσω το ραδιόφωνο, με το οποίο έχω πραγματικό έρωτα...!

Πως βιώνεις - αντιμετωπίζεις την παρούσα κατάσταση με τον κορονοϊό;

Δείχνοντας μεγάλη προσοχή, υπομονή και φυσικά προσπαθώ να τηρώ όλα τα μέτρα προστασίας. Είναι κάτι πρωτόγνωρο που βιώνουμε όλοι μας, πρέπει όμως να κάνουμε οτιδήποτε μας ζητείται για να βγούμε νικητές και υγιείς από όλο αυτό κ εύχομαι να το καταφέρουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα...! Απο την άλλη, όλη αυτή η κατάσταση μου έδωσε την ευκαιρία να εκτιμήσω πράγματα που ενδεχομένως να είχα αμελήσει ή να μην είχα δώσει την πρέπουσα σημασία, τα «θέλω» μου, τις ανάγκες μου και γενικότερα τη ζωή. Η ζωή είναι πολύ ωραία και πρέπει να τη ζούμε στο έπακρο και με τα εύκολα αλλά και με τα δύσκολά της και να γινόμαστε πιο δυνατοί!

Τι εύχεσαι για τη νέα χρονια;

Εύχομαι υγεία για όλο τον κόσμο, Ειρήνη, λιγότερες ανησυχίες και απεριόριστη αγάπη...!

No description available.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper