Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Ενώπιος Ενωπίω : «Είμαι μόνη μου και δεν με τρομάζει»

Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Ενώπιος Ενωπίω : «Είμαι μόνη μου και δεν με τρομάζει»

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε μία σπάνια συνέντευξη.

Η τραγουδίστρια έκανε μια αναδρομή στην παιδική της ηλικίας και πώς κατάληξε στη μουσική σκηνή, ενώ μίλησε για τους δύο γάμους της, τα παιδιά της και την προσωπική της ζωή.

«Ότι τραγουδούσα καλά το ήξερα, αλλά τραγουδούσα μόνο σε παρέες. Στην πρώτη μου επαγγελματική εμφάνιση δεν είχα καθόλου άγχος. Είχα άγνοια κινδύνου εντελώς», είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου και συνέχισε αναφορικά με την περίοδο του lockdown:   «Ο πρώτος εγκλεισμός δεν με πείραξε, τώρα με πειράζει, με πιέζει. Ο γιος μου είναι εδώ και η μητέρα μου που είναι μεγάλης ηλικίας, η κόρη μου είναι στο εξωτερικό. Είχα κανονίσει συναυλίες στην Ισπανία και ακυρώθηκαν λόγω του κορvνοϊού».

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, τόνισε: «Είμαι πολύ ανοιχτή στις σχέσεις. Δεν κρατάω άμυνες και μπαίνω κανονικά μέσα σε αυτές. Ο έρωτας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι δύσκολες οι ισορροπίες δουλειάς και προσωπικής ζωής. Είναι δύσκολο να είσαι καλλιτέχνης και να έχεις και οικογένεια. Εγώ πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Είχα την οικογένεια και τα παιδιά και από εκεί και πέρα τη δουλειά και με 24ωρο που δεν έφτανε ο χρόνος. Ο πρώτος μου γάμος κράτησε επτά χρόνια και ο δεύτερος 22 χρόνια, με τον Γιώργο Χατζημιχάλη.

Είμαι αυστηρή μητέρα, έχω όρια. Είναι καθαρή η σχέση μαμά– παιδί. Νομίζω τα έχω καταφέρει εξαιρετικά. Έχω εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μου, παρόλο που είναι από διαφορετικούς πατεράδες. Είμαι ευχαριστημένη. Στο σπίτι υπάρχω ως μαμά, όχι ως τραγουδίστρια. Δεν ήθελα να επηρεαστούν και να με κοιτάξουν έξω από μαμά. Η κόρη μου έχει μια τάση, έχει ωραία φωνή παίζει και πιάνο αλλά δεν την ενδιαφέρει. Είμαι μόνη μου αυτή την περίοδο και μ’ αρέσει. Είμαι ανοιχτή αλλά δεν με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο. Από τότε που πέθανε ο πατέρας μου έγινα πιο σκληρή».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper