Ζήνα Κουτσελίνη : " Τα προγνωστικά μου φέτος λένε ότι όποιος μείνει μέχρι το τέλος, θα είναι ο τυχερός της χρονιάς " !

Ζήνα Κουτσελίνη :  Τα προγνωστικά μου φέτος λένε ότι όποιος μείνει μέχρι το τέλος, θα είναι ο τυχερός της χρονιάς  !

Η Ζήνα Κουτσελίνη το πρωί της Τετάρτης μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και αναφέρθηκε στον φετινό τηλεοπτικό ανταγωνισμό. Η Ζήνα Κουτσελίνη είπε αρχικά: «Δεν έχω φύγει ποτέ από τηλεοπτικό πλατό. Αντιθέτως, έχω συγκρατήσει ανθρώπους ως Διευθύντρια Προγράμματος ή αρχισυντάκτρια για να μην φύγουν. Ο Γρηγόρης το προσπάθησε με εμένα, αλλά δεν γινόταν. Είχα έναν εσωτερικό θυμό, που δεν θα ήμουν καλή και δεν θα δικαιολογούσε στον κόσμο γιατί έβγαζα αυτό το θυμό. Δεν περίμενα, βέβαια, όλο αυτό να πάρει τη διάσταση που πήρε.

Αυτό δεν στο κρύβω. Νόμιζα ότι θα τελείωνε εδώ, αλλά δυστυχώς και για τους δυο μας πήρε αυτή τη διάσταση που πήρε και μετά δεν μπορούσαμε να το μαζέψουμε. Οι "Σφήγγες" δεν μου έστειλαν ποτέ μήνυμα για μία συγγνώμη. Ενδεχομένως, όμως, και εκείνες να ένιωθαν άβολα, φοβούμενες ότι θα τους το έκλεινα».  Έπειτα, αναφέρθηκε και στον ανταγωνισμό: «Τα προγνωστικά μου φέτος λένε ότι όποιος μείνει μέχρι το τέλος, θα είναι ο τυχερός της χρονιάς. Θα πάρει το χρυσό φλουρί της πόλης. Κάθε μέρα η τηλεόραση είναι ένας αγώνας. Υπάρχουν τα δύσκολα και τα εύκολα. Μετράς στο τέλος της χρονιάς αν σε έφαγαν ή τους έφαγες.

Γενικά, παρακολουθώ τα πάντα. Αν η Τατιάνα Στεφανίδου δεν ήταν στον Alpha, θα ήταν σε κάποιο άλλο κανάλι. Άρα, δεν μπορείς να πεις ότι σβήνω την Τατιάνα Στεφανίδου από τον χάρτη γιατί θα είναι κάπου αλλού. Το θέμα είναι να είσαι ανταγωνιστής, αλλά με αξιοπρέπεια. Αυτό για μένα είναι το σημαντικό».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • Casper