Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Σοκάρει ο προπονητής με την ομολογία - «Είχαμε σχέση»

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Σοκάρει ο προπονητής με την ομολογία - «Είχαμε σχέση»

Απίστευτες ήταν οι ατάκες του προπονητή ιστιοπλοΐας ο οποίος αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για βιασμό 11χρονης αθλήτριας όταν εργαζόταν σε Ναυτικό Όμιλο. Ο προπονητής μίλησε στο «MEGA» και παραδέχθηκε τις επαφές με την μικρή κοπέλα, υποστηρίζοντας πως δεν υπήρχε τίποτα παράλογο στην σχέση, καθώς είχε και έχει αισθήματα για το κορίτσι.

«Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη βιασμός, γιατί η λέξη βιασμός πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Όταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν μεγάλωνε λίγο ακόμα να παντρευτούμε», ήταν τα λόγια του προπονητή, ο οποίος πλέον μένει μόνιμα σε νησί, τονίζοντας πως είχε για πολλά χρόνια σχέση με την ανήλικη κοπέλα.

Και συνέχισε χωρίς ίχνος μεταμέλειας: «Κάναμε γιορτές στο σπίτι μου με τους γονείς μου και στο σπίτι της. Ήμουν ερωτευμένος και είχα αποκλείσει τη ζωή μου από κάθε άλλη γυναίκα, οποιαδήποτε γιατί δεν βρήκα κάτι καλύτερο από αυτήν. Εγώ αυτό που περίμενα από αυτήν ήταν κάποια στιγμή να μου στείλει ένα μήνυμα γιατί όντως ήθελα αυτήν την κοπέλα. Αν τουλάχιστον με απορρίψει από γάμο να το ξέρω, για να μπορώ ν προχωρήσω τη ζωή μου».

Μάλιστα, όπως τόνισε η σχέση ήταν με την θέληση της 11χρονης αθλήτριας: «Την αγαπάω και με αγάπησε και την ερωτευόμουν ακόμα περισσότερο κάθε φορά και δεν μπορούσα να δω καμία άλλη γυναίκα. Είχα σχέση και την χώρισα. Βιασμός δεν μπορεί να γίνει… Μία φορά θα γίνει, δύο; Πόσες θα γίνει; Δεν είναι βιασμός αυτό το πράγμα. Το ήθελε. Το ήθελε και περισσότερο από μένα και έχω τραγικά στοιχεία να αποκαλύψω.

Δηλαδή μια κοπέλα δεν μπορεί να παντρευτεί μικρή; Και σε πληροφορώ ότι από μία φτωχή οικογένεια υπάρχει μια τεράστια ωριμότητα. Τα παιδιά που προέρχονται από μία πολύ φτωχή οικογένεια είναι τα πιο ωραία. Οσο για το θέμα που πήρε πλέον τεράστιες διαστάσεις τόνισε: «Εμένα μου έπεσε κεραμίδι στο κεφάλι γιατί περίμενα ένα κοριτσάκι να με αναζητήσει για να λήξουμε τη σχέση μας σε ένα γάμο και τελικά καταλαβαίνω ότι έχω καταγγελία για βιασμό. Εγώ δεν έβλεπα κάτι ποτέ. Απεναντίας με ήθελαν.

Δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή σε ηλικία 11 ετών και δεν υπήρξε για τον απλούστατο λόγο ότι μου είχε στείλει μια φορά ένα μήνυμα κρυφά από το κινητό του πατέρας της και την άλλη μέρα πήγα και τους το έδειξα να το διαχειριστούν όμορφα. Σίγουρα πλατωνικό ήταν, όπως ερωτεύεται μία κοπέλα τον δάσκαλό της ή ένα αγόρι τη δασκάλα. Αλλά όσο μεγάλωνε κι εμένα μου άρεσε που προερχόταν από μια φτωχή οικογένεια, γιατί ήταν πάρα πολύ τίμια και δεν την ένοιαζε, γιατί έλεγα ότι εγώ όλα αυτά θα τα ξεπληρώσω, θα στα δώσω πίσω. Είχα και εγώ συναισθήματα».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper