Χάρης Χασταζέρης: Ο νεαρός επιχειρηματίας μας μιλάει για το νέο του εγχείρημα στο Χαλάνδρι !

Χάρης Χασταζέρης: Ο νεαρός επιχειρηματίας μας μιλάει για το νέο του εγχείρημα στο Χαλάνδρι !

Αποκλειστική συνέντευξη του γοητευτικού επιχειρηματία εστίασης Χάρη Χασταζέρη στο Newspistol.gr . Ο Χάρης που είναι και καλός φίλους μου μίλησε για το πως βιώνει εδώ και ένα χρόνο την πανδημία. Από το Tennis Club στο Χαλάνδρι στην " Σούβλα του Χασάπη " στο Χαλάνδρι επίσης . Ο κόσμος αγάπησε και αυτή την προσπάθεια και νομίζω δεν είναι έκπληξη. Το καλό προιόν μαζί με την αγάπη , το πείσμα και την σκληρή δουλειά έχουν κάνει το συγκεκριμένο στέκι να πρωταγωνιστεί και να έχει πολύ καλό όνομα στον χώρο της γεύσης.  Η Σούβλα του Χασάπη είναι ένα όραμα που έγινε πραγματικότητα, με όπλο το μεράκι για δουλειά και την οικογενειακή μας παράδοση στα ελληνικά κρέατα από το 1960. 

 

- Χάρη θέλω να μου πεις πως πήρες την απόφαση να ασχοληθεί με τον χώρο της εστίασης.

Ο πατέρας δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης τα τελευταία 45 χρόνια...όποτε μπορείς να πεις ότι το έχω και στα γονίδιά μου...χαχα
Γεννήθηκα μέσα στη εστίαση και συγκεκριμένα στο εστιατόριο του tennis club Χαλανδρίου ,περνούσα σχεδόν όλο τον ελεύθερο μου χρόνο εκεί ,ήμουν μέσα στον κόσμο μέσα στο φαγητό μέσα στις κουζίνες όποτε μόλις έγινε 18 ήξερα με τι θα ασχοληθώ στη πορεία!

- Ο υπέροχος χώρος που έχετε φτιάξει στο Χαλάνδρι έκλεισε έναν χρόνο ζωής. Πως ήταν η επαφή με τον κόσμο και οι πρώτες εντυπώσεις;

 Η σούβλα του χασάπη έκλεισε πριν λίγες μέρες 1 χρόνο...η επαφή με τον κόσμο από τη αρχή είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ήμασταν πλέον σε ένα νέο και πολύ όμορφο χώρο μέσα στο κέντρο του Χαλανδρίου και παρουσιάζαμε στο κόσμο κάτι διαφορετικό...ένα νέο concept μα πρωταγωνιστή το φρέσκο κρέας με παραδοσιακές μαριναδες σε ατομικές σούβλες! Οι εντυπώσεις που πήραμε από τον κόσμο τόσο για το μαγαζί όσο και για το φαγητό ήταν πολύ καλές από την αρχή αλλά δεν θα σου κρύψω ότι στις αρχές κάναμε και λάθη από τα οποία μάθαμε όμως και θεωρώ πως τώρα πια μετά από ένα χρόνο έχουμε πετύχει ένα πολύ καλό αποτέλεμα!!

- Πες μου έναν λόγο που πρέπει να έρθει ένας συνάνθρωπός μας να δοκιμάσει το φαγητό σας.

Ο λόγος που πρέπει να έρθει κάποιος να δοκιμάσει το φαγητό μας είναι απλός ...πολύ καλή ποιότητα κρεάτων και όλων των προϊόντων μας ,μαρίναδες παραδοσιακές από την ήπειρο και συγκεκριμένα από το Μέτσοβο , ωραία παρουσιασμένες μερίδες και σε προσιτές τιμές!

- Σημαντικός παράγοντας πιστεύεις οι χαμηλές τιμές που έχετε κρατήσει;

 Οι τιμές που έχουμε κρατήσει θα έλεγα ότι για την εποχή που διανύουμε δεν είναι χαμηλές αλλά  φυσιολογικές ...ο σημαντικότερος παράγοντας είναι η πρώτη ποιότητα μας σε αύρες τις τιμές το value for money δηλαδή!

- Ένιωσες την πίεση μαζί με τους συνεργάτες σου ότι μπορεί να χρειαστεί να κλείσετε το μαγαζί σας λόγω της πανδημίας;

 Όταν εμφανίστηκε η πανδημία η σούβλα του χασάπη είχε ανοίξει μόλις πριν από ενάμιση μήνα...όπως καταλάβαινες και όπως είναι φυσιολογικό  ελάχιστοι την είχαν μάθει και επισκεφτεί σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ...φυσικά και πέρασε από το μυαλό μας με τον συνεργάτη μου το γεγονός ότι ίσως πρέπει το μαγαζί να κλείσει μέχρι να περάσει αυτή η δύσκολη κατάσταση αλλά επειδή είχαμε κάνει μια επένδυση που εκτός από χρήματα βάλαμε πολύ αγάπη προσωπική εργασία και κόπο πήραμε την απόφαση να παρά μείνουνε ανοιχτοί δουλεύοντας με το delivery και το take out!


- Θέλω να στείλεις το δικό σου μήνυμα ως επιχειρηματίας στην κυβέρνηση στην κυβέρνηση και στις κινήσεις που πρέπει να κάνει ώστε να βοηθήσει την εστίαση που τόσο έχει πληγεί από τον κορονοϊό.

 

Σίγουρα ένας από τους τομείς που έχουν πληγεί περισσότερο είναι της εστίασης Φυσικά όμως αυτό που προέχει πάνω από όλα είναι η υγεία των ανθρώπων και μετά όλα τα αλλά! Το μήνυμα που θα έδινα εγώ από την πλευρά μου στη κυβέρνηση η οποία θεωρώ ότι τα πήγε καλά στην αρχή αλλά τα χάλασε στη πορεία είναι ότι επειδή όπως φαίνεται η κατάσταση αυτή έχει μέλλον πρέπει σιγά σιγά να προετοιμαστούν όλοι για αυτό , να μην περιμένουν τα κρούσματα να φτάσουν στο μηδέν γιατί απέχουμε ακόμα από αυτό . Aλλά να ανοίξουν την εστίαση και όλους τους υπόλοιπους τομείς με σωστά μέτρα προστασίας με τους απαραίτητους καθημερινούς ελέγχους έτσι ώστε σιγά σιγά να επιστρέψουμε σε ένα κομμάτι βασικό της καθημερινότητα μας .

Tελος να προσθέσω ότι δεν φτάνουν τα μέτρα προστασίας από την κυβέρνηση αλλά θα πρέπει και όλος ο κόσμος και όλοι οι επιχειρηματίες  να τα τηρούμε ακριβώς,  γιατί μόνο έτσι θα το περάσουμε αυτό το συντομότερο δυνατό και θα επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς!!!

 

Κάνε κλικ στην σελίδα της επιχείρησης στο Facebook https://www.facebook.com/%CE%97-%CE%A3%CE%BF%CF%8D%CE%B2%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A7%CE%B1%CF%83%CE%AC%CF%80%CE%B7-102589761300145

No description available.

 
 
 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper