H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκλειστικά στο Newspistol.gr απαντάει για τον έρωτα, την τηλεόραση και το νέο της στυλ !

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκλειστικά στο Newspistol.gr απαντάει για τον έρωτα, την τηλεόραση και το νέο της στυλ !

Έτυχε και συνάντησα την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε μια συνάντηση που είχε που αποφέρει μάλιστα για εκείνη μια σημαντική διαφημιστική συνεργασία που θα μάθετε όμως απο την ίδια μιας και δεν μπορώ να μιλήσω γιατί είναι  σε εξέλιξη ακόμη.  Την ρώτησα αρχικά γιατί αρνήθηκε να πάει στην Φάρμα που είχε επίσημες συναντήσεις και μου απάντησε : " Με πλησίασαν και μου μίλησαν πολύ όμορφα. Με ήθελαν και η αλήθεια είναι ότι μέχρι και πριν λίγες μέρες το σκεφτόμουν πολύ . Κάτι με έκανε να κάνω πίσω γιατί έχω και το μαγαζί μου και κάποιες κλεισμένες δουλειές που θα έχανα και χρήματα αλλά και θα ήμουν ανακόλουθη σε συμφωνίες που είχα κάνει. Είμαι σίγουρη ότι το φορμάτ αυτό θα πάει πολύ καλά και θα το παρακολουθώ 100% " ανέφερε η Αλεξάνδρα.

Στην συνέχεια την ρώτησα για την αλλαγή που είδαμε στο μαλλί της και μοιράστηκε πολλά stories μαζί με τον Βασίλη Μπουλούμπαση που επιμελείται πολλές φορές το στυλ της. " Είχα την ανάγκη να κάνω μια αλλαγή. Έγιναν πολλά στην ζωή μου το τελευταίο διάστημα και μέχρι να βάλω μια τάξη στην καθημερινότητά μου σκεφτόμουν ότι θέλω να αλλάξω το μαλλί μου. Εμπιστεύτηκα τον Βασίλη που αγαπώ και εκτιμώ και χαίρομαι γιατί αυτό αρέσει και στον κόσμο και έχω δεχτεί όμορφα μηνύματα " . 

Η Αλεξάνδρα είναι ένα πανέμορφο και σέξι κορίτσι και δε θα μπορούσα να μη τη ρωτήσω αν είναι έτοιμη για μια νέα αγάπη στην ζωή της. " Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η δουλειά μου και όχι να φλερτάρω και να μπω σε μια σχέση. Τουλάχιστον αυτή την περίοδο δε το σκέφτομαι καν. Βγήκα απο μια σχέση μεγάλη και με έναν άνθρωπο που αγάπησα και με αγάπησε πολύ. Δεν είναι εύκολη η επόμενη μέρα γιατί πλέον έχω αναλάβει εγώ τα πάντα , μένω σε σπίτι δικό μου , επενδύω στην δουλειά μου και χτίζω την ομάδα μου ώστε να μπορέσω να υλοποιήσω τα δικά μου όνειρα " . 

Όσο αφορά τα τηλεοπτικά δρόμενα και αν θα τη δούμε να κάνει κάτι απάντησε: " Σ αυτό δε θα σου απαντήσω. Δε θα πω μιλάω, έχω προτάσεις και θα μάθετε σύντομα. Πιστεύω απλά στο σωστό timing και στο να μην διατυμπανίζεις αυτά που θες και μιλάς να κάνεις " τόνισε χαρακτηριστικά ! 

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper