Η Μαρία Ίλτσεβιτς αποκλειστικά στο Newspistol.gr : " Δεν έχω τραβήξει μόνο τα αντρικά βλέμματα αλλά και τα γυναικεία " !

Η Μαρία Ίλτσεβιτς αποκλειστικά στο Newspistol.gr :  Δεν έχω τραβήξει μόνο τα αντρικά βλέμματα αλλά και τα γυναικεία  !

Η Μαρία Ίλτσεβιτς είχε συμμετάσχει στο πρώτο ελληνικό "Next Top Model" και είχε φτάσει στην τελική τριάδα. Μετά από 11 χρόνια επανήλθε στο προσκήνιο μέσα από το My Style Rocks που κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά αποχώρησε μόνη της για προσωπικούς λόγους. Γεννήθηκε στη Ρωσία αλλά ήρθε στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία. Στα 18 της αποφάσισε να κάνει την επανάστασή της και να ακολουθήσει τα όνειρά της. Βρέθηκε με δύο βαλίτσες στο χέρι και χρειάστηκε να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες μέχρι να τα καταφέρει. Το My Style Rocks ήταν  για εκείνη μια ακόμα πρόκληση. Ένα στοίχημα με τον εαυτό της. Θέλησε  να δείξει πως δεν πρέπει να σταματάμε να ονειρευόμαστε ποτέ. Και πως μια κοπέλα που ξεκίνησε από το μηδέν μπορεί να φτάσει… γιατί όχι; Ακόμα και στην κορυφή".

Σήμερα μιλάει αποκλειστικά στο Newspistol.gr και αναφέρεται και στο αν έχει δεχτεί κάποια περανόχληση μιας και είναι το θέμα των ημερών. Πως βιώνει την κατάσταση του covid αλλά και για το αν νιώθει σέξι στα 35 της χρόνια. 

-  Μαρία θέλω να μας πεις πως βιώνεις την κατάσταση του Κορονοιού και που σε βρίσκουμε αυτή τη περίοδο. 

Αυτήν την στιγμή βρίσκομαι στην Μυτιλήνη όπου μεγάλωσα με τους δικούς μου ανθρώπους μέχρι τα πράγματα να γίνουν πιο άνετα ώστε να γυρίσω στην πρωτεύουσα και να συνεχίσω δυναμικα όλα όσα έκανα και πριν .


-  Γεννήθηκες στην Ρωσία και τώρα ζεις στην Ελλάδα. Οι διαφορές στην κουλτούρα των ανθρώπων είναι μεγάλη ; 

Δεν έβρισκα ποτέ ιδιαίτερες διάφορες στην κουλτούρα μετάξι Ρωσίας και Ελλάδας .Μας ενώνουν πολλά πράγματα ως γνωστόν. Εξάλλου καθώς έχω ταξιδέψει αρκετά έχω καταλάβει πως πάνω κάτω παντού οι άνθρωποι τα ίδια πράγματα θέλουν ,το ίδιο αγαπάνε ,διασκεδάζουνε  και κάνουν όνειρα .


- Σε γνωρίσαμε μέσα από μεγάλα τηλεοπτικά project που μαγνήτισες τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού. Τι εμπειρίες αποκόμισες ; 

Δεν έχω τραβήξει μόνο τα αντρικά βλέμματα αλλά ...και τα γυναικεία ...Αυτό που έχω βιώσει από τα πρότζεκτς  είναι το πως ο κόσμος έξω βλέπει μόνο ένα μικρό κομμάτι των πραγμάτων κάτι το οποίο δεν είναι κακό . Εξάλλου για τον κόσμο γίνονται αυτά και εγώ έχω βιώσει πόλη αγάπη από οσους με έβλεπαν και από όσους ήταν πίσω από τις κάμερες ,αυτό κρατάω και δεν θα το ξεχάσω .


-  Το σέξι στοιχείο του εαυτού σου ,  σου αρέσει ; 


Το σεξι στοιχείο είναι το μυαλό και το attitude σε κάθε άνθρωπο ...τώρα αν μιλήσω για το σώμα μου θα έλεγα τα πόδια μου ...εξάλλου αυτά περπάτησαν τόσες πασαρέλες .


- Είσαι έτοιμη να κάνεις οικογένεια ; 

Θεωρώ πως είμαι έτοιμη να κάνω οικογένεια είναι το επόμενο βήμα μου στα πλησιέστερα χρονια .Πηστευω πως είναι πολύ ωραιο να έχεις παιδιά και σύντροφο ζωής με μεγάλη σημασία της λέξης αυτής .


- Βιώνουμε το τελευταίο διάστημα μια κατάσταση πολύ δύσκολη με καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης και λεκτικής βίας. Εσύ έχεις βιώσει κάτι τέτοιο στην ζωή σου εδώ στην Ελλάδα ;

Είναι καλο πως το θέμα με την βία βγήκε επιτέλους τόσο ανοίχτα είναι πολύ συμαντικο να μπορεί κανείς να πει εκεί έξω την εμπειρία του και να δικαστεί ο άλλος που έχει ασκήσει την βία αυτή είτε λεκτική είτε σωματική είτε ψυχολογική !ευτυχώς δεν έχω βιώσει κάτι ανάλογο ,όμως κανείς δεν είναι προστατευμένος από αυτό .

- Με τι θα ήθελες να ασχοληθείς που δε το έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα ;

Έχω πολλά πράγματα που θα ήθελα να κάνω ακόμα .Πάντα ζωγράφιζα πολύ ωραία και το άφησα πολλες φορές λέω να το ξανά αρχίσω .Επίσης μου αρέσει ψυχολογία και ποτέ δεν κατάφερα να το σπουδάσω στο μέλλον βέβαια θα δούμε ...και το άλλο που δύσκολα πιστευει κανείς είναι η γυμναστική που θα το κάνω σίγουρα καθώς το έχω παρατήσει εδώ και πολλά χρόνια .

 

Image result for Μαρία Ίλτσεβιτς

 

Image result for Μαρία Ίλτσεβιτς

 

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper