Κωνσταντίνος Πελέκης: " Με γνώμονα την συνέπεια και την ποιότητα απέναντι στους πελάτες μας καταφέρνουμε να έχουμε σταθερές και επαγγελματικές συνεργασίες " !

Κωνσταντίνος Πελέκης:  Με  γνώμονα  την συνέπεια και την ποιότητα απέναντι στους πελάτες μας καταφέρνουμε να έχουμε σταθερές και επαγγελματικές συνεργασίες  !

Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Fruit Pelekis μιλάει αποκλειστικά στο Newspistol.gr και μοιράζεται μαζί μας ανησυχίες και προβληματισμούς με όλα όσα βιώνει η χώρα μας με τον κορονοιό. Μιλάει για το πως κατάφερε η εταιρεία να ανταπεξέλθει στην εξυπηρέτηση των πελατών και αποκαλύπτει ότι και πρόσωπα από την showbiz δείχνουν την εμπιστοσύνη τους τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά της Fruit Pelekis.

 

- Θέλω να μου μιλήσεις για την εταιρεία σας και πόσα χρόνια είστε στο χώρο της παραγωγής.

Η εταιρεία  μας στο χώρο της παραγωγής είναι 32 χρόνια  και προέρχεται από τον Πατέρα μου Αντώνιο Πελέκη . Από το 2012 μπήκα  και εγώ ενεργά στην επιχείρηση  και την εξέλιξη της. Η εταιρεία μας είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στο χώρο της τροφοδοσίας καταστημάτων εστίασης και της horeca .

-  Ειδικεύεστε και έχετε κατορθώσει να συνεργάζεστε με μεγάλες εταιρίες, τα καλύτερα εστιατόρια αλλά και νυχτερινά μαγαζιά. Αυτό κατακτιέται εύκολα στο χώρο το δικό σας στο να κλείνεις τέτοια deal;

Δεν κατακτιέται εύκολα, υπάρχει πολύ μεγάλος αθέμιτος ανταγωνισμός όπως σε όλες τις επιχειρήσεις και ειδικά στο ελεύθερο εμπόριο όπως είναι η δικιά μας δραστηριότητα . Με  γνώμονα  την συνέπεια και την ποιότητα απέναντι στους πελάτες μας καταφέρνουμε να έχουμε σταθερές και επαγγελματικές συνεργασίες .

-  Βιώνουμε εδώ και 10 μήνες μια πρωτόγνωρη κατάσταση για τη χώρα μας με τον κορονοϊό. Έπαθε ζημιά η εταιρεία σας και πως το αντιμετωπίσατε;

Η εταιρεία μας έπαθε ζημιά οικονομικά όπως όλες οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης. Αναμένουμε τις αποφάσεις της κυβέρνησης και τις εξελίξεις του covid ελπίζοντας πως σύντομα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα και θα ανακάμψουμε οικονομικά όλο το χαμένο χρόνο και την πληγή που μας δημιούργησε οικονομικά η πανδημία .

-  Κινηθήκατε  πολύ έξυπνα και γρήγορα στο να γίνονται παραγγελίες μέσω του E- food και άλλων πλατφορμών. Πόσο εύκολο ήταν αυτό να λειτουργήσει;

Σκεφτήκαμε  να εξυπηρετήσουμε πελάτες λιανικής μέσα στην πανδημία και να διαλέγουμε εμείς για εκείνους φρέσκα φρούτα και λαχανικά με την καλύτερη ποιότητα και έμφαση στην εξυπηρέτηση. Τα μέτρα προστασίας και τηρώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ,αυτό εξυπηρέτησε πολλές οικογένειες ώστε να παραλαμβάνει στην πόρτα του τα φρέσκα προΐόντα που έχει παραγγείλει με εμπιστοσύνη και ασφάλεια απέναντι στην εταιρεία μας .

-  Πόσο αισιόδοξος είσαι ότι θα αρχίσει η κανονικότητα και πάλι στο χώρο του εμπορίου;

Ελπίζουμε σαν εταιρεία ότι σύντομα μετά την πανδημία θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα με μεγάλη προσπάθεια οικονομική και με συγκεκριμένες πλέον συνεργασίες ώστε να μπορέσουμε οικονομικά να ανταπεξέλθουμε στις οικονομικές υποχρεώσεις που έχουμε. Παρ’ολα αυτά το εμπόριο δεν πεθαίνει αρρωσταίνει . 

-  Έγινε μια πολύ όμορφη κίνηση μετά το καλοκαίρι από την εταιρεία σας στο να μοιράσετε φρούτα και λαχανικά σε κόσμο που το είχε ανάγκη. Γνωρίζω ότι έσπασαν τα τηλέφωνα σας και θέλω να μοιραστείς μαζί μας το πως σκέφτηκες να πράξεις έτσι και πόσο εύκολο ήταν να ανταποκριθεί στην ζήτηση που υπήρχε.

Αποφασίσαμε να βοηθήσουμε άπορες οικογένειες σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που όλοι ζούμε και περνάμε για πρώτη φορά  και ο σκοπός μας ήταν η συλλογικότητα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την χώρα μας και τους συνανθρώπους μας . Την απόφαση την πήρα προσωπικά εγώ σαν Κωνσταντίνος Πελέκης γιατί στο παρελθόν και εμένα σε δύσκολες στιγμές με βοήθησαν άνθρωποι και με στήριξαν αρκετοί συνάδελφοι μου ώστε να φτάσω εδώ που έχω φτάσει και γιαυτό είχα την ανάγκη να το ανταποδώσω με τον δικό μου τρόπο .


-  Βλέπω μέσα από τα social media πρόσωπα από το χώρο της σόουμπιζ να εμπιστεύονται και να στηρίζουν τα προϊόντα σας. Αυτό ήρθε μέσα από διαφήμιση που κάνατε ή το μάθανε και τα ίδια αυτό που λέμε από στόμα σε στόμα;

Αρκετός κόσμος το είπε από στόμα σε στόμα λόγω της ευχάριστης εξυπηρέτησης από την εταιρεία μας και από την εμπιστοσύνη της πρώτης φοράς που λέμε ...Αρκετοί όμως άνθρωποι από την show biz δοκίμασαν και μας επέλεξαν από την προβολή μας στα social media όπως και έμειναν και εκείνοι ευχαριστημένοι και έχουμε μια όμορφη σχέση με τον κάθε ένα ξεχωριστά ! 

Fruit Pelekis Company Ltd

Athens Central Market C 50 Ag I. Rentis 18233

Κέντρο Διανομής – Κνωσσού 16 Aigaleo

Tήλ: + 30 210 48 100 39 Eμπορικό Τμήμα

Κιν: + 30 69 41 48 23 14 Τηλ Παραγγελιών


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper