Γιάννης Διακονικόλας: Πρωταγωνίστησε στις "Οικογενειακές Ιστορίες" του Alpha!

Γιάννης Διακονικόλας: Πρωταγωνίστησε στις Οικογενειακές Ιστορίες του Alpha!

Αρκετά μάχιμος και δραστήριος στα επαγγελματικά του ο Γιάννης Διακονικόλας, αγαπάει τη δουλειά του, δεν σταματάει ποτέ και η προσπάθειές του ανταμείβονται. Πρόσφατα ο νεαρός ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε αυτοτελές επεισόδιο της γνωστής σειράς τους Alpha "Οικογενειακές Ιστορίες".
 
Στο επεισόδιο με τίτλο "Ο αδερφός μου" που προβλήθηκε πριν λίγες μέρες, ο Γιάννης Διακονικόλας υποδύθηκε έναν κουτοπόνηρο νεαρό, νωθρό, που εργάζεται περιστασιακά, εκμεταλλεύεται τον πατέρα του οικονομικά ενώ ενοχοποιεί και τον ετεροθαλή αδελφό του προς όφελος του. Στο επεισόδιο βλέπουμε δυο ετεροθαλή αδέλφια τον Λευτέρη και τον Κώστα (που υποδύεται ο Γιάννης Διακονικόλας) πολύ διαφορετικοί ο ένας από τον άλλον. Ο Λευτέρης είναι εργατικός και υπεύθυνος, ενώ ο Κώστας που είναι ο μικρότερος είναι βολεμένος και κακομαθημένος. Η κόντρα μεταξύ των δύο αγοριών προβληματίζει πολύ τον πατέρα τους που φοβάται για το που μπορούν να φτάσουν...
 
Η ερμηνεία του Ροδίτη ηθοποιού άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό, αν και κόντρα στον πραγματικό του χαρακτήρα, αφού ο Γιάννης Διακονικόλας στη ζωή του είναι χαρούμενος, θετικός και γλυκός άνθρωπος που βοηθάει πολύ κόσμο, κατάφερε να πείσει σε ρόλο "κακού".
Η "ανταμειβή" του φάνηκε απ' την πρώτη κιόλας στιγμή που προβλήθηκε το επεισόδιο αφού οι θαυμαστές του ανάρτησαν αρκετά stories στους λογαριασμούς τους στο instagram από φωτογραφίες και βίντεο που έδειχναν σκηνές με τον ηθοποιό μέσα απ' το επεισόδιο του Alpha. Ο Γιάννης Διακονικόλας που έχει αναπτύξει άλλωστε πολύ καλές σχέσεις με τους followers του στα social και μοιράζεται καθημερινά μαζί τους επαγγελματικές αλλά και προσωπικές του στιγμές, τους ευχαρίστησε δημόσια όλους ξεχωριστά τον καθένα κάτι που μαρτυράμε άλλωστε οι αναρτήσεις του που ακολούθησαν.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Casper